Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 29 aprilie 2020

USA și Rusia conduc lumea și în privința Coronavirusului. UK este pe locul pe locul trei. Cât despre Germania, se luptă să iasă din joc.

Asa arata evolutia Covid-19 pentru ieri, pe aceste tari din tabel. USA Germania si Rusia cresc putin, in ce priveste cazurile noi de Covid-19, UK, Italia si Spania scad putin, Franta scade simtitor, cu mai bine de jumatate din cazuri, iar Turcia creste un pic mai mult. Irlanda mai are o scadere serioasa si trece astfel intre noi si moldoveni. Iar Moldova, inregistreaza din nou o crestere serioasa.

La vindecari, ieri a fost liderul Turcia, care a inregistrat 5018 cazuri vindecate. Iar noi, cu cele 263 de cazuri vindecate ale noastre, am trecut pe randul al doilea, chiar inaintea multor tari, precum Austria, Polonia, Danemarca si Belgia. Dar nu este intotdeauna asa. 

La capitolul decese, iar stam binisor in raport cu celelalte tari din tabel, unde, suntem pe penultimul loc, dupa Moldova, care au inregistrat doar 1 deces ieri. SUA, dimpotriva, iar a trecut de 2000 si chiar aproape sa ajunga la 2500 de decese. Cresteri au fost inregistrate si in UK, Italia si Germania, iar in Franta si Spania au fost inregistrate scaderi de decese pe ziua de ieri.

Iar la capitolul teste, desi Romania a tot scazut numarul de teste, tot este cel putin pe locul doi, dupa Belgia, cu aceste 6.475 de teste. De mentionat, este ca Suedia, Olanda si Elvetia, desi par ca au mai multe teste, acelea sunt actualizari dupa multe zile de neactualizare, cum este cazul in special al Suediei, care are foarte multe zile in care nu a actualizat numarul de teste. Si chiar si Elvetia, din cate imi amintesc. Se poate verifica pe postarile din zilele anterioare. Olanda nu are prea multe zile de neactualizare. 

Si Romania, intr-un tabel separat, cu datele pentru ziua de ieri. 

Surse:
Pentru Romania: Facebook Ministerul Sanatatii si MAI.
Pentru Franta: Site-ul oficial al Frantei
Pentru Germania: Site-ul oficial al Germaniei.
Pentru Rusia: Site-ul oficial al Rusiei.
Pentru Turcia: Site-ul oficial al Turciei.
Pentru celelalte: Worldometer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu