Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 28 aprilie 2020

România în scădere ușoară de cazuri noi de Covid-19, dar în creștere spectaculoasă de cazuri vindecate.

Romania mai scade un pic numarul de cazuri noi de infectare cu Covid-19 si ajunge astazi, pe cifrele oferite de M.A.I, la 277 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. Astfel, avem o scadere de 26 de cazuri fata de cele oferite ieri de acelasi minister. In total, Romania inregistreaza 11.616 cazuri de Covid-19, dintre care, maine dimineata vom vedea si cate mai sunt active. Oricum, erau vreo 7400 si ceva azidimineata. Dar adaugandu-se noile cazuri de astazi si cu decesele ce se vor mai adauga pe parcursul zilei, maine dimineata vom vedea ce a mai ramas. 

La capitolul vindecari, Romania a inregistrat o crestere remarcabila, de cu 176 de vindecari mai mult ca ieri. In procente, ar insemna o crestere de cu aproape 303% fata de ieri, inregistrandu-se 263 de cazuri vindecate. In total, Romania a inregistrat pana acum 3404 cazuri vindecate, aceasta insemnand o rata de vindecare de 29,30% in total.

In ce priveste testarea pe ultimele 24 de ore, Romania a mai scazut un pic, inregistrand sau facand in aceasta perioada mentionata, ultimele 24 de ore, 6.475 de teste, scazand astfel si raportarea la cazuri, care a ajuns la 1 caz descoperit la 23 de teste. Ieri a fost la 24 de teste. 

Per total, dupa ultimele teste facute, tot statistic, raportat la 23 de milioane de locuitori, Romania inregistreaza 1 om testat din 153. Acesta este raportul testelor, la numarul de locuitori luat de mine ca tinta. Ca in definitiv, nici nu stim exact cati mai suntem in tara asta, fizic, ca locuitori. Dar am fixat acest numar, doar orientativ si statistic. 

Si mai jos, avem si graficul cu evolutia Covid-19 in Romania, incepand din 15 aprilie pana astazi. Orientativ. 

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu