Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 3 iunie 2020

152 de cazuri noi de Covid-19 în România, în ultimele 24 de ore. Covidul explodează în Harghita și din nou în București.

Au crescut cazurile noi de Covid-19 in ultimele 24 de ore in Romania, dar au crescut si cazurile declarate vindecate in acelasi interval de timp. Si de data aceasta, suntem pe plus bine, cu peste 120 de cazuri vindecate, mai mult decat cazurile noi din aceeasi perioada de timp, adica ieri ora 13 azi ora 13. 

Astfel, am ajuns sa depasim 70% cazuri vindecate si sa mai avem doar 23,29% cazuri active. Procentul deceselor a ramas acelasi: 6,55%. 

Mai jos avem si tabelul cu evolutia Covidului in Romania pe ultimele 2 zile, pentru fiecare judet in parte. 

De notat, este ca judetul Harghita a trecut pe rosu in ultimele 24 de ore, inregistrand 13 cazuri noi, Iasi a trecut si el pe rosu, dar crescand cu doar un caz nou mai mult ca ieri si ajungand la 10 cazuri noi in 24 de ore - si municipiul si capitala Romaniei, Bucurestiul, a trecut bine pe rosu, chiar daca era de vreo 3 zile, dar in ultimele 24 de ore a inregistrat 45 de cazuri noi de Covid-19. Aproape s-a ridicat la numarul de cazuri noi de alaltaieri, cand a inregistrat 51 de cazuri noi. 

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu