Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 20 aprilie 2020

România a înregistrat scădere de noi cazuri de Covid-19, pentru a treia zi consecutiv. Italia și Germania la fel.

Romania, in scadere pentru a treia zi, in ce priveste numarul de cazuri noi de Covid-19 inregistrate, ajungand sa inregistreze ieri 328 de cazuri noi.

Insa, pe ziua de ieri, au fost inregistrate 30 de tragedii, in Romania; adica, 30 de decese, din cauza Coronavirusului. 30 de familii, care n-au mai simtit bucuria Sarbatorii invierii Domnului, fiindca au pierdut pe cineva drag.

Pe tarile urmarite de mine, ieri, dupa SUA, Rusia a fost pe locul 2 in lume, cu 6060 de cazuri noi. Cine lauda Rusia ca acolo nu este Covid, sa o mai laude! Iata, ca Rusia este numarul 1 pe Europa. Spania a crescut un pic fata de alaltaieri, dar Italia si Germania continua sa scada numarul de cazuri noi de Covid-19.

In privinta vindecarilor, Spania isi revine dupa o zi de zero vindecari, dar cade Germania de data aceasta si inregistreaza si aceasta pe ziua de ieri, zero vindecari. Oricum, la Germania si la Elvetia, ceva nu-mi miroase bine, dar suntem nevoiti sa le citim si sa le citam cifrele asa cum ni le dau. Dar este ciudat cum se poate sa fie vindecati cu cifre rotunde si foarte precise. La Germania nu mai vedem acum, fiindca ieri n-a mai inregistrat nicio vindecare. Dar de cateva zile incoace, inregistra numai cifre rotunde, asa cum vedem si la Elvetia. Elvetia a avut alaltaieri 700 de vindecari si ieri tot 700. Niciunul in plus si niciunul in minus. Pare suspect.

La decese, de remarcat este ca au fost inregistrate scaderi la majoritatea tarilor urmarite de Stirile M; doar Romania a fost mai breaza ieri si a inregistrat 30 de decese. De remarcat este ca Italia este pentru a treia zi sub 500 de decese, iar pe ziua de ieri au trecut si Spania si Franta.

Iar pe acest ultim tabel, avem cazurile grave (cele scrise cu galben) si totalul de cazuri active (cele scrise cu rosu inchis). Aici vedem in realitate, cate cazuri active mai are fiecare dintre aceste tari. La Rusia este ceva suspect, ca a ramas cu 8 cazuri grave de cateva zile, dar vom vedea cum vor mai evolua lucrurile in continuare. Dar ce este interesant, este ca Rusia avea si alaltaieri tot 8 cazuri grave, dar ieri au murit 48 de persoane in Rusia, din cauza Coronavirusului - si Rusia tot cu 8 cazuri grave a ramas. E ciudat!

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu