Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 26 aprilie 2020

Explozie din nou, de cazuri noi de Covid-19 în România. Și noi mai vrem și relaxarea stării de urgență...

Crestere brusca de cazuri noi de Covid-19 in ultimele 24 de ore in Romania. 401 cazuri noi. Cu 183 mai multe fata de ieri. Si mai vrem relaxarea starii de urgenta... In timp ce altii ar vrea sa iasa neaparat sa se plimbe pe strazi... 

Asa ma cuprinde o tristete, cand vad ca nu putem noi sa ne scapam de virusul acesta si sa ne revenim si noi la viata normala! Nu stiu, ca n-am facut o statistica pana acum, sa vedem daca au mai fost inregistrate cresteri asa de mari si de bruste, intr-o zi, de cazuri noi de Covid-19 descoperite! Nici macar cand a fost inregistrat recordul de pe 16 aprilie, adica de exact acum 10 zile, nu a fost inregistrata o crestere atat de mare si de brusca, ci au fost doar 154 de cazuri mai mult fata de ziua de 15, in timp ce astazi avem 183 de cazuri mai mult ca ieri. Adica, pentru cine nu intelege diferenta asta sau socotelile acestea, eu socotesc aici diferenta dintre cazurile inregistrate ieri, de exemplu, alaturi de cazurile de azi. In procente, Romania a inregistrat astazi o crestere de 183,94% fata de ieri, a cazurilor noi de Coronavirus. 


Trecand la cazurile vindecate, am avut si aici o crestere frumusica de cazuri vindecate, ajungand pana la 164 de cazuri in ultimele 24 de ore. Cu 91 mai multe fata de ieri. In procente, ar insemna 224,65%. 

Testele au mai scazut un pic in ultimele 24 de ore, ne-mai-reusindu-se sa se depaseasca 10 mii de teste. Iar raportul teste/cazuri, desi spuneam de ieri ca nu este atat de relevant, fiindca nu avem certitudinea ca si sunt prelucrate in aceeasi zi testele, pentru ziua de azi ar fi de 1 caz la 24 de teste. Asta, doar asa, orientativ, nu ca ar reprezenta neaparat ceva. In total, Romania a reusit sa testeze o persoana din 168 de persoane.

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu