Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 21 aprilie 2020

Scădere serioasă de cazuri noi de Covid-19 în vestul Europei. Afară de UK, care este încă cu peste 4500 de cazuri.

Ieri a fost ziua vestilor bune aproape in toata Europa; sa mai in special in tarile unde explodase foarte tare Coronavirusul: Franta, Italia, Spania, Germania. Italia si Germania sunt pentru a cincea zi consecutiva in scadere de cazuri noi inregistrate, Spania si Franta sunt la vreo trei zile de scadere. Cazuri multe a mai ramas la UK, Turcia si Rusia. Bineinteles, ca si USA este in scadere usoara deocamdata.

La capitolul vindecari, Germania sta cel mai bine pe ziua de ieri. Dar, tinand cont ca alaltaieri n-a inregistrat sau n-a transmis nicio cifra in privinta asta, mai taie un pic din elan. Dar oricum Germania sta cel mai bine si la capitolul acesta. 

La capitolul decese, Italia sta inca bine, cu pana in 500 de decese pe zi.  Romania a inregistrat ieri un numar aproape de record, adica 27 de decese. Cu 3 mai putine fata de alaltaieri. 

Aici avem tabelul cu cazurile active si cele grave. 

In acest tabel avem prezentat numarul de teste utilizat de fiecare tara dintre acestea urmarite de mine, in raport cu cazurile noi descoperite. Romania se ridica la acelasi nivel sau pe aceeasi treapta, cu Portugalia si Germania, cu o rata de utilizare de 11 teste pentru un caz nou descoperit. Cele mai putine teste sunt folosite de Franta, de aproximativ 3 teste pentru descoperirea unui caz nou.

Si readucem si graficul postat inca de ieri, pentru a nu uita de scaderea frumoasa pe care a inregistrat-o Romania in ultimele zile. Sper sa continuam asa!

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu