Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 7 iunie 2020

Ionela Dobrică: "Am votat dublarea alocațiilor" | Dar când alocațiile erau cu adevărat mizerabile, de ce nu ați votat dublarea lor?

 Foto: Captura ecran Facebook Ionela Dobrica.

Doamna Ionela Dobrica ne informeaza ca a votat pentru dublarea alocatiilor

de la 300 la 600 de lei pe luna pentru copiii de la 0 la 2 ani,
de la 150 de lei la 300 de lei pe luna la copiii de la 2 la 18 ani si,
pentru copiii cu handicap 600 de lei pe luna.

Bravo doamna Ionela Dobrica! Felicitari!

Dar ce aveau exact aceiasi copii in urma cu un an si cateva luni, cand alocatiile copiilor de la 2 la 18 ani erau de doar 84 de lei si atunci nu le-ati votat sa se faca de 150 de lei? Atunci de ce nu le-ati votat? Ce aveau copiii aceia atunci? 

Si copiii de la 0 la 2 ani, care aveau doar 200 de lei pe luna, anul trecut de ce nu ati votat cresterea lor la 300 de lei? Atunci nu va pasa de copii? Sau aveau suficienti bani? 

Acum va mai platiti si reclame pe Facebook, trambitandu-va isprava? Dar nu este mai rusinos, fiindca anul trecut erau de mizerie alocatiile si totusi nu le-ati votat, iar acum sumt un pic mai mari si ati votat dublarea lor? 

Eu nu contest masura, fiindca este totusi un buna, dar contest ipocrizia si mizeria! Adica, atunci cand alocatiile erau de mizerie, voi, PSD-ul, nu voiati sa le votati cresterea cu vreo 80%, dar v-ati trezit dupa ce au fost crescute cu 80% sa va laudati voi ca le mariti cu 100%. Dar cand au fost crescute cu 80% (cele pentru copiii sanatosi, cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani), de ce nu ati votat? Caci cele pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani, au fost crescute cu doar 50% anul trecut. Si nu ati votat asta. Nu va pasa de copii.
Foto: Stirile M. Captura de pe Facebook Ionela Dobrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu