Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 22 aprilie 2020

România în creștere din nou, în privința cazurilor noi de Covid-19. Dar nu numai România a crescut, ci și alte țări Europene.

Dupa scaderea brusca de alaltaieri, Romania a inregistrat ieri si o crestere brusca, insa nu chiar atat de mare precum a fost scaderea, inregistrand ieri 306 cazuri noi. 

Iata toate cifrele inregistrate de Romania ieri:
Asadar, Romania a inregistrat ieri o scadere bunicica in privinta deceselor, de la 27 alaltaieri la 20 ieri.

In lume, de remarcat este Rusia, care s-a suit pana la 5642 de cazuri ieri; si Turcia, care s-a suit si aceasta pana la 4611 cazuri noi. Chiar si Spania a mai urcat serios fata de alaltaieri, ajungand de la 1536 alaltaieri la 3968 ieri. Mai mult decat dublu. Si Germania a mai crescut cu vreo 65 de cazuri noi fata de alaltaieri, dar asta este un fleac. Se mentine la putin peste 1000 de cazuri noi pe zi. La fel si Italia si Franta: se mentin in jurul la 2500 de cazuri pe zi. Deocamdata. 

In privinta vindecarilor, SUA a inregistrat ieri un nou record, inregistrand 10.584 de cazuri vindecate. Si Germania a urcat bine in privinta aceasta, ajungand la 7900 de cazuri vindecate. UK ramane tot pe 0. Si asta reiese si din socoteli, nu numai din faptul ca nu au mai actualizat nimic pe site.

In privinta deceselor, SUA, nu stiu sigur daca a inregistrat un nou record si aici, dar oricum a inregistrat foarte multe pe ziua de ieri: 2804 cazuri. Si, in continuare si UK isi mentine trendul, cu peste 800 de cazuri decedate pe zi. Italia si Franta au sarit iar peste 500 de cazuri, dar nu cu mult. Oricum, fata de alaltaieri, sunt intr-o crestere semnificativa, cu aproape 25% fata de alaltaieri. Spania creste si ea, dar sare putin peste 400 de cazuri, cu doar 31 de cazuri mai mult fata de alaltaieri. Germania are cu doar 4 cazuri decedate, mai mult fata de alaltaieri.

Si, pentru prima data de cand realiez tabele si scriu despre evolutia Coronavirusului, vin si cu un tabel cu numarul de teste utilizat de tarile urmarite de mine, pentru ziua de ieri si per total. 

Avem aici Germania, Spania, Franta si Olanda, care nu au actualizat datele in privinta asta. In rest, SUA a folosit ieri cele mai multe teste: 161.878 de teste. Romania, este cam pe aceeasi pozitie cu Elvetia la numarul de teste facute ieri: Putin peste 3000 de teste. 

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu