Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 27 aprilie 2020

România înregistrează din nou scădere, în ce privește cazurile noi de Covid-19. Și scad și vindecările și testele.

Scadere de aproape 100 de cazuri noi in ultimele 24 de ore pentru Romania. Astfel, dupa ce ieri am avut, poate, cel mai mare salt de cazuri noi de Covid-19 descoperite, astazi am inregistrat o scadere cu 98 de cazuri; adica, cu aproape jumatate din saltul de ieri. 303 cazuri noi in ultimele 24 de ore. 

Trist este, ca au scazut si cazurile vindecate in ultimele 24 de ore, in raport cu cele de ziua precedenta: 87. Tot aproape la jumatate au scazut si acestea. 

Ca si teste, Romania a mai scazut si aici putin, dar in raport cu cazurile noi descoperite, tot un raport de 1 caz la 24 de teste a ramas. 

Iar in ce priveste testarea generala, la 23 de milioane de locuitori (acesta a fost luat ca punct de reper de mine), testarea a crescut la 1 din 160 de persoane. Deci, o persoana din 160 a fost testata pana acum. Bineinteles, ca nici populatia nu a fost infectata chiar asa de mult, intrucat avem doar 11.339 de cazuri confirmate in total, pana acum. La un raport cu 23 de milioane, ar insemna: 1 la 2028. Adica, o persoana din 2028 a fost confirmata ca avand Covid-19. Deci, stam totusi bine la capitolul testare, fiindca oricum nu garanteaza nimic faptul ca persoanele testate ieri si depistate negativ, nu se vor putea infecta maine.

Sa vedem acum si graficul, cum a evoluat Coronavirusul in Romania, din 15 aprilie incoace.

Sursa: Worldometer. De acolo iau eu datele, dar Worldometer le preia de pe stirioficiale.ro. Deci, tot la sursa oficiala se ajunge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu