Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

vineri, 24 aprilie 2020

România în scădere ușoară pe ziua de ieri. Și în cazurile noi și în decese, dar și în cazurile vindecate. Doar testele au crescut.

Romania a inregistrat si prima scadere dupa trei zile de crestere de noi cazuri de Covid-19. Ce este de remarcat, este ca recordul de pe 16 aprilie nu a mai fost atins, nici chiar alaltaieri, cand am avut 468 de cazuri. Ieri am scazut pana la 386 noi cazuri.

Asa se prezinta Romania, pe cifrele inregistrate ieri.

Romania a crescut testarea si acum vedem ca stam mult mai bine. Desi in urma cu cateva zile, Romania folosea, statistic, 11 teste pentru descoperirea unui nou caz de Coronavirus, ieri, pe cifrele exclusiv de ieri, a folosit 19 teste pentru descoperirea unui caz nou. Statistic vorbind. 

Aruncam acum o privire si peste tabelul cu teste, sa vedem cam cate teste au mai folosit altii ieri si care este numarul total de teste folosit pana acum. Olanda are 15.585 de teste inregistrate ieri, dar sunt pe doua zile, fiindca alaltaieri nu a actualizat datele. Si mai avem cateva tari care nu au actualizat nici ieri datele.

Trecem acum la cazurile noi de Covid-19 inregistrate ieri si vedem o explozie puternica in USA (sper sa nu fie o greseala in redactarea datelor) unde se ajunge la peste 41 de mii de cazuri ieri. Dar sa o luam cu neincredere deocamdata! Eu asa am gasit cifrele pe Worldometer. Apoi, Spania a explodat din nou si a ajuns la 4600 de cazuri, Italia si Germania au mai crescut si acestea un pic cazurile, Franta pare ca are cele mai putine, dar si acolo este o problema cu numarul total de cazuri, fiindca cifra din tabel este scrisa de aznoapte, iar acum au o cifra mult mai mica, ceea ce anuleaza si din cazurile inregistrate alaltaieri.

La capitolul vindecari, Germania nu a mai actualizat nimic pe ziua de ieri. Iar Spania si Italia sunt lidere la cazuri vindecate sau declarate vindecate ieri. Desi nu se poate face o comparatie sau o statistica, totusi, asa, de ochii lumii, Italia a inregistrat ieri mai multe cazuri vindecate decat cazuri noi de Covid-19, fiindca a inregistrat 2646 de cazuri noi de Covid si 3033 de vindecari de Covid. Si pentru prima data de cand urmaresc subiectul acesta, Moldova o ia inaintea Romaniei si inregistreaza mai multe cazuri vindecate decat Romania. Dar asta a fost ieri. Sper sa ne revenim si noi incepand de azi.

Si vorbim la incheierea acestei postari si despre decesele inregistrate ieri din cauza Coronavirusului si vedem ca SUA a trecut iar de 2500 de decese, UK se mentine, ba chiar mai scade fata de alaltaieri - si Italia si Franta revin sub 500 de cazuri. Chiar si Romania a scazut pana la 21 de cazuri ieri. Alaltaieri fiind inregistrate 26 de decese in Romania.

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu