Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 16 aprilie 2020

Italia și Germania, în scădere masivă de cazuri noi de Covid-19 ieri. Rusia și Turcia, creștere masivă de cazuri noi de Covid-19.

In acest tabel, realizat cu cifrele inregistrate pe ziua de ieri, cifre preluate de pe Worldometer, avem si vesti bune, dar si vesti proaste. Vestile bune vin de la Italia, Germania, Polonia si Romania, care au inregistrat scaderi de aproape 50% a cazurilor noi de Covid-19, iar vestile proaste vin de la celelalte tari incluse in tabel, care, fie ca au mai crescut in numarul de cazuri noi de Covid-19, cum ar fi Rusia si Turcia, fie au cam stagnat in privinta numarului de cazuri noi, inregistrand cam acelasi numar de cazuri ca si pana acum, cum avem SUA, Spania, UK, Franta... Si, de astazi am inclus si Irlanda in tabel, intrucat a inregistrat ieri peste 1000 de cazuri noi de Covid-19. Totodata, ca sa includem Irlanda, a trebuit sa scoatem Elvetia din tabel, fiindca a ajuns la un numar aproape infim de cazuri noi; vreo 200 avea aseara. 

 In privinta deceselor, se pare ca SUA este foarte rau, inregistrand ieri aproape de 2500 de decese din cauza Covid-19. In rest, celelalte tari au cam mentinut numarul in stagnare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu