Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 19 aprilie 2020

Scădere serioasă de cazuri noi pentru Franța, Turcia și Spania. Italia și Germania sunt pentru a treia zi în scădere.

Incepem astazi cu acest raport orientativ, care ne arata cum stam noi ca tara, dar si alte cateva tari din Europa, in privinta gestionarii Coronavirusului. Si dupa cum vedem, Germania gestioneaza foarte bine situatia, avand doar 35,61% cazuri active, din totalul de cazuri inregistrate. Si un procent de doar 3,16% decese din totalul de cazuri inregistrate. Nici Romania nu sta prea rau la capitolul decese, avand doar un procent de 5% din cazurile totale, care s-a finalizat cu deces. 

Acum, privind intr-un spectru mai larg, avem aici doar cazurile grave (cele scrise cu galben) si cazurile active ale tarilor care au intrat in acest tabel. Asadar, Ce vedem scris cu rosu inchis, sunt cazurile care mai sunt active in momentul de fata in fiecare dintre aceste tari.

Acum, in acest al treilea tabel, vedem scrise cu rosu cazurile noi inregistrate ieri si numarul total de cazuri scris cu albastru inchis.

Acum, in acest tabel, vedem scris cu albastru cazurile noi declarate ieri ca fiind vindecate si totalul de cazuri vindecate pana acum (scris cu negru, dedesubt). De remarcat este ca Spania si UK nu au mai raportat nimic ieri in privinta aceasta si nici dupa socoteli nu a mai iesit nicio vindecare.

La capitolul decese, observam o scadere serioasa pentru Italia, astazi chiar sub 500 de cazuri, ajungand pana la 482 ieri. Este pentru a treia zi consecutiva, in care Italia are o scadere de decese din cauza Coronavirusului. Si chiar si Romania a inregistrat ieri o scadere serioasa de decese, de la 19 alaltaieri, la 10 ieri. 

Aici avem toate detaliile pentru Romania, pe ziua de ieri. De remarcat este si ca ieri, in Romania, au fost inregistrate 222 de cazuri vindecate. Este un record pentru tara noastra pana acum.

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu