Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

vineri, 10 aprilie 2020

În România, 75% din cazurile finalizate, se finalizează cu vindecare. În Germania 95% sunt cazuri vindecate. Dar sunt și țări unde peste 90% sunt decese.

Practic, pe datele din 9 Aprilie, stranse in total pana pe 9 Aprilie 2020, in Romania, 1 din 4 cazuri care se finalizeaza, se finalizeaza cu deces, iar celelalte 3 cu vindecare. 

In Germania, care este si liderul in aceasta statistica, 1 caz din 21 care se finalizeaza, se finalizeaza cu deces, iar celelalte 20 cu vindecare.
Insa, noi stam destul de bine in acest clasament, pe aceasta statistica, daca este sa ne uitam la Olanda sau Polonia sau la UK, care in marea majoritate a cazurilor care se finalizeaza sau care dispar sau se inchid, acestea se finalizeaza cu deces. Spre exemplu, in Olanda 11 cazuri din 12 se finalizeaza cu deces; iar in Polonia, 33 din 34 se finalizeaza cu deces. Ce sa mai vorbim de Marea Britania, care din 61 de cazuri finalizate, 60 sunt decese. Asadar, Marea Britanie are un caz vindecat si 60 decedate. Asa arata in statistica. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu