Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 28 aprilie 2020

România depășește Franța la rata de vindecare. Vezi și ultimele evoluții ale Covid-19 în Europa și în SUA, plus Turcia.

Incepem tot cu ceva imbucurator, desi nu neaparat pentru toate tarile din tabel este la fel de imbucurator. Incepem asadar, cu un tabel cu Rata de vindecare a tarilor incluse in tabel. Am ales tarile care aveau si un numar mai mare de vindecari, dar si care ne sunt mai apropiate sau mai cunoscute si care au si inregistrat ceva cazuri de Covid-19. Asadar, liderul este Austria, care, dupa cum spuneam de ieri, banuiesc, este foarte aproape sa incheie cu Covid-ul. Ieri avea vreo 45 de cazuri noi si mai are la activ 2363 de cazuri in total. Restul s-au vindecat. Asadar, Austria are o rata de vindecare de 80,93%. Are si cateva decese, 549, dar nu sunt prea multe. In procente reprezinta 3,59% decesele.
Pe locul doi la rata de vindecare, avem Elvetia, cu 76,12% si pe locul 3 avem Germania, cu 72,12%. Romania a urcat bine si ea pe aceasta treapta, pana la 27,70%. In urma cu cateva zile era in spatele Frantei. Acum Romania a luat fata Frantei. Chiar si Moldova se tine bine, avand o rata de vindecare de 26,57%, foarte aproape fiind de noi.

Trecem acum la cazurile noi de Covid inregistrate ieri, unde observam ca USA a mai scazut un pic, Rusia la fel si ea, dar foarte putin, Franta si Spania la fel. Cele care au scazut simtitor sunt Italia si Germania. Chiar si Irlanda si Romania au scazut un pic si la fel si Moldova. 

La vindecari, remarcam astazi, pentru ziua de ieri, saltul mare facut de USA, care a inregistrat ieri peste 20 de mii de cazuri vindecate. Spania n-a mai vrut sa mai ramana tot la multe vindecari, dar tot a avut bine si ieri: 3105 cazuri. Fiind astfel pe locul trei in lume, dar si pe acest tabel.

La capitolul decese, avem la USA o crestere usoara, un pic mai grava la Franta, care a depasit ieri 400 de cazuri, o usoara scadere la UK, care astazi n-a mai trecut de 400 si o usoara crestere la Italia, Spania si Germania. Chiar si Romania a inregistrat o crestere de decese, destul de mare ieri, de la 18 alaltaieri la 27 ieri.

 Aruncam o privire si peste tabelul cu teste realizate ieri prin lume... De mentionat este ca Belgia si Portugalia nu au actualizat cateva zile datele in privinta testelor si de aceea au mai multe acum.

Si cele mai noi date despre Romania, intr-un tabel aparte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu