Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 9 iunie 2020

Zi proastă astăzi pentru România, la capitolul Covid. Explozie la Ialomița, Brașov și București, de cazuri noi de Covid.

In crestere usoara fata de ieri, la numarul de cazuri noi de Covid-19, se afla Romania, pe ultimele 24 de ore. Dar in acelasi timp, in scadere serioasa se afla Romania, in privinta cazurilor vindecate. Si pe de alta parte, suntem in crestere si in privinta deceselor de Covid-19. O zi mai proasta sau o perioada mai trista, as putea-o numi, aceasta, din ultimele 24 de ore. 

Asadar, in ultimele 24 de ore, am inregistrat 145 de cazuri noi de Covid-19 in Romania, doar 84 de cazuri vindecate si 11 decese. Cu 3 decese mai mult decat au fost raportate ieri la ora 13. 

In acelasi timp, din cauza ca am trecut pe minus in raportul cazuri noi - vindecari noi, ne-a mai scazut un pic si procentul cazurilor vindecate, care a ajuns la 71,86%, fata de 71,96% cat era ieri. Iar procentul deceselor a ajuns la 6,48%, fata de 6,47% cat era ieri.. 

In privinta cazurilor active, Romania are la aceasta ora, 4.485 de cazuri active.

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la inceputul acestei luni si pana astazi.

Iar mai jos avem si tabelul cu evolutia Covidului in Romania, pe ultimele 2 zile, pe fiecare judet in parte. 

Astfel, astazi avem 15 judete pe albastru, care nu au inregistrat niciun caz nou cel putin in ultimele 24 de ore si 3 judete plus capitala, care sunt pe rosu. 

Cele 3 judete sunt: 

Ialomita, care a sarit de pe zero, adica de pe albastru, ca ieri a fost pe albastru, direct pe rosu, la 14 cazuri noi in ultimele 24 de ore.

Brasovul, care a fost pe rosu si ieri, dar care aproape a dublat cazurile noi de ieri, sarind de la 18 cazuri noi de ieri la 35 raportate astazi, pentru ultimele 24 de ore,

Suceava, care este in scadere usoara fata de ieri, dar ramanand tot pe rosu, fiindca a scazut de la 22 de cazuri noi raportate ieri, la doar 19 raportate astazi, pentru ultimele 24 de ore - si, 

Capitala, Bucurestiul, care este in crestere semnificativa fata de ieri, aproape dubland cazurile noi inregistrate ieri, sarind astfel de la 12 cazuri noi raportate ieri, la 21 de cazuri noi raportate azi. 

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu