Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

vineri, 12 iunie 2020

222 de cazuri noi de Covid-19 în România, în ultimele 24 de ore. Explozie nouă de cazuri în Buzău, Argeș, Iași...

 Tot peste 200 de cazuri noi de Covid inregistraram si in ultimele 24 de ore in Romania; 222 mai precis. Si suntem in continuare pe minus, fiindca avem cu 60 de cazuri declarate vindecate, mai putin decat cazurile noi inregistrate in aceeasi perioada. Cu toate acestea, procentul cazurilor vindecate a mai crescut cu 0,01% si cel al deceselor la fel, in timp ce procentul cazurilor active a ramas nemiscat. Insa, procentul nu-i tot una cu numarul, fiindca numarul cazurilor active a mai crescut in aceste 24 de ore cu 49. Astfel, astazi avem 4579 de cazuri active. Si pe graficul cu evolutia Covidului pe cazurile active, ne ridicam inapoi la numarul de pe 5 Iunie. Vom vedea cum vor mai evolua lucrurile pana pe 15 Iunie, cand vom veni cu un nou grafic pe cazurile active. 

Deocamdata va prezint graficul cu evolutia cazurilor noi pe Romania, pe perioada 1 Iunie pana in prezent. Se ceeaza munti mereu si nu mai reusim sa ne stabilizam nici macar la 150 de cazuri noi, din cate se pare.
 Iar mai jos avem tabelul cu evolutia Covidului in Romania, pe ultimele 2 zile, pe fiecare judet in parte. 

Asadar, ce avem noi aici: 

Acum, pe ultimele 24 de ore, avem 9 judete pe albastru, care nu au mai inregistrat niciun caz nou in ultimele 24 de ore. De fapt, avem 5 judete care nu au mai inregistrat cazuri noi, de cel putin 2 zile. Putem verifica pe postarile anterioare, ca sa vedem exact de cand nu au mai inregistrat. Cele 5 judete sunt: Valcea, Satu Mare, Caras Severin, Teleorman si Vaslui. 

Judetele care au trecut pe albastru in ultimele 24 de ore, sunt: Tulcea, Cluj, Hunedoara si Mures.

Si, avem si 8 judete si municipiul Bucuresti, care sunt pe rosu, cu cel putin 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore. 

Judetele nou intrate pe rosu, sunt: Buzau (care are un salt urias, de la 1 caz nou ieri, la 19 cazuri azi), Arges (cu o crestere de 11 cazuri mai mult decat ieri), Sibiu (care este doar la limita rosului, fiindca are doar 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore; o crestere de 8 cazuri fata de ieri), Iasi (care a trecut si acesta de pe negru in ultimele 24 de ore, cu o crestere de 7 cazuri noi mai mult ca ieri) si Botosani (cu o crestere de 6 cazuri noi mai mult decat ieri). 

Judetele care erau deja pe rosu si ieri si care au ramas in continuare, sunt: Vrancea (care este in scadere serioasa fata de ieri, de la 29 de cazuri noi raportate ieri, la numai 12 raportate azi, dar ramanand inca pe rosu), Brasov (cu o scadere nesemnificativa fata de cazurile raportate ieri - adica cu doar un caz mai putin fata de ieri, scazand de la 18 cazuri noi la 17 cazuri noi in 24 de ore) si Suceava (cu o scadere bunicica de cazuri noi in ultimele 24 de ore, fata de raportarea precedenta, de ieri de la ora 13: doar 17 cazuri noi in ultimele 24 de ore, fata de cele 25 de cazuri noi raportate ieri). Si Bucurestiu, capitala Romaniei, care a avut si ea o scadere usoara de cazuri noi de Covid in ultimele 24 de ore, dar nu suficienta, scazand numai cu 4 cazuri fata de raportarea de ieri de la ora 13).

Iar judetele care au trecut de pe rosu pe negru in ultimele 24 de ore, - adica judetele care au trecut de la +10 cazuri noi in 24 de ore, la mai putin de 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore, sunt: Covasna, Dambovita, Ilfov si Galati. 

Cam atat pentru ziua de astazi, cu privire la evolutia Covidului in Romania, in ultimele 24 de ore.

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu