Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 4 iunie 2020

Covidul a explodat din nou în România și a ajuns la 238 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. 64 de cazuri noi numai în București.

Covidul explodara din nou in Romania, in ultimele 24 de ore! 238 de cazuri noi in 24 de ore. Prea mult, pentru noi, care asteptam sa treaca sub 100 si apoi sub 50 si apoi sa scapam! Se pare ca relaxarea produce pagube serioase! 

Apoi, in acelasi timp, vedem ca au scazut cazurile declarate vindecate, de la 274 de ieri, la 119 astazi. Si iata, ca alaturandu-se si cazurile noi de astazi, cazuri noi confirmate cu Covid, am trecut din nou sub 70% cazuri vindecate, desi ieri trecusem de 70% cazuri vindecate. Si in acelasi timp, mai observam ca a crescut si testarea in ultimile 24 de ore, ceea ce inseamna ca am putea sa ne asteptam si la mai multe cazuri noi de Covid zilele urmatoare, cand vor sosi rezultatele testelor.

Mai jos avem si primul grafic cu evolutia Covidului in Romania, pe primele 4 zile din luna Iunie. Am inceput bine, pe 1 Iunie si am continuat si mai bine pe 2 Iunie, dar am luat-o prost de pe 3 Iunie, adica de ieri si am ajuns si mai prost astazi, trecand bine de 200 de cazuri noi in 24 de ore.

Iar mai jos avem tabelul cu evolutia Covidului pe fiecare judet in parte.

Avem explozie de cazuri noi de Covid in multisoare judete, care au trecut pe rosu, adica de la 10 cazuri noi in sus, in 24 de ore. Cele mai multe cazuri noi sunt la Bucuresti: 64. Dar mai avem si la Brasov 32 de cazuri noi in 24 de ore, de la 6, cate au fost raportate ieri, pentru ultimele 24 de ore, de alaltaieri de la ora 13 pana ieri la ora 13. Explozie mai marisoara mai avem si la Ialomita: 19 cazuri noi in ultimele 24 de ore; un salt de la 3 cazuri raportate ieri. Deci, cu 16 cazuri mai mult decat ieri. Multisoare cazuri noi au aparut si la Bistrita Nasaud, tot de la 3 cazuri raportate ieri, la 13 cazuri noi raportate azi. Apoi vine Suceava, cu 12 cazuri noi in ultimele 24 de ore, de la 6, cat a raportat ieri, apoi vine Clujul cu 11 cazuri noi, de la 4, cat a raportat ieri, apoi vine Vrancea cu 10 cazuri noi, de la 3, cat a raportat ieri. Toate aceste judete, deci, impreuna cu municipiul si capitala tarii, Bucuresti, le gasim pe rosu, adica cu sau peste 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore.

Avem insa si 11 judete pe albastru astazi, care nu au inregistrat niciun caz nou in ultimele 24 de ore.

Sursa: Facebook M.A.I.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu