Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

sâmbătă, 13 iunie 2020

275 de cazuri noi de Covid-19 în România, în ultimele 24 de ore. Avem 9 județe și Bucureștiul, cu cel puțin 10 cazuri noi.


275 de noi cazuri de Covid-19 in Romania, in ultimele 24 de ore. De data aceasta suntem pe minus mult; si chiar si procentul cazurilor declarate vindecate este in scadere, chiar daca inca nu am trecut inapoi sub 72%. Trist este, ca in loc sa scadem, asa cum ne doream cu totii, mai rau explodeaza si mai mult creste numarul de cazuri noi de Covid si in acelasi timp si cazurile active. 

In ultimele 24 de ore, am inregistrat asadar 275 de cazuri noi de Covid-19 in Romania si doar 190 de cazuri declarate vindecate. Chiar daca a mai crescut si numarul de cazuri vindecate in ultimele 24 de ore, totusi, numarusl de cazuri noi este cu mult mai mare. De altfel, numarul de cazuri vindecate din ultimele 24 de ore, nu este nici macar cat a fost numarul de cazuri noi ieri. 

Avem, asadar, 72,12% cazuri vindecate, 6,43% cazuri decedate si 21,45% cazuri active. In procente nu prea se simte atat de mult, cat se simte in numarul zilnic de cazuri noi si in numarul de cazuri active, care, 21,45% reprezinta 4650 de cazuri active. Exact numarul de cazuri active pe care il aveam si pe 5 Iunie, dar atunci eram in scadere, iar acum suntem in crestere.

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la inceputul acestei luni si pana astazi.

Iar mai jos, avem tabelul cu evolutia Covidului in Romania pe ultimele 2 zile, cu cazurile pe fiecare judet in parte.

 De data aceasta, am ramas doar cu 3 judete pe albastru, care nu au mai inregistrat niciun caz, cel putin in ultimele 24 de ore. Si trebuie mentionate, fiindca au ramas si doar trei: Braila, Caras Severin si Vaslui. 

Pe de alta parte, judete care sunt pe rosu de cel putin 24 de ore incoace, sunt urmatoarele: 

Avem 9 judete si Municipiul Bucuresti pe rosu. Cele 9 judete, sunt urmatoarele: Prahova, Buzau, Arges, Cluj, Galati, Iasi, Botosani, Brasov si Suceava. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu