Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

vineri, 19 iunie 2020

Tot 320 de cazuri noi de Covid și astăzi în România, dar nu aceleași date și pe județe. 6 județe noi pe roșu. Niciunul pe roșu închis.

 Acelasi numar de cazuri noi ca si ieri, dar nu la fel se prezinta si tabelul pe judete. Asadar, avem tot 320 de cazuri noi de Covid, ca si ieri, dar vom vedea ca au mai aparut judete noi pe rosu si nu mai avem nimic pe rosu inchis. In privinta cazurilor nou declarate vindecate de Covid, avem si la capitolul acesta o crestere frumusica; astazi fiind raportate 247 de cazuri declarate vindecate. Dar, cu toate acestea, suntem in continuare pe minus; adica, in continuare avem mai multe cazuri noi confirmate cu Covid, fata de cazurile declarate vindecate. Am ajuns totusi, la 16.555 de cazuri declarate vindecate; dar mai avem 5.361 de cazuri active, care pana acum, de aproximativ o saptamana, sunt tot in crestere.

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la inceputul acestei luni si pana astazi.

Iar mai jos, avem tabelul pe judete, cu evolutia Covidului in Romania, pe ultimele 2 zile.

Asadar, avem dupa ultimele 24 de ore,

7 judete pe albastru; adica, judete care nu au mai inregistrat cazuri noi, cel putin in ultimele 24 de ore.
11 judete si Capitala, pe rosu. Interesant este, ca de cand prezint eu cifrele pe judete, judetul Braila nu a mai avut 10 cazuri noi in 24 de ore; adica, sa fie pe rosu. Iar Bucurestiul, a scapat de pe rosu inchis, trecand sub 50 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. Dar nu cu mult, fiindca astazi a raportat 42 de cazuri noi de Covid-19. 

In ultimele 24 de ore, a intrat pe rosu, urmatoarele judete: Braila, Prahova, Harghita, Buzau, Dambovita si Galati. Iar de iesit de pe rosu, avem doar Botosaniul, care astazi a raportat doar 8 cazuri noi, fata de cele 20 raportate ieri.

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu