Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 8 iunie 2020

125 de cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore în România. Explozie de cazuri noi la Vrancea și la Brașov.

 Ultimele 24 de ore, pot spune ca au tinut cu noi, fiindca am scazut foarte mult la numarul de cazuri noi confirmate cu Covid: 125. Au scazut un pic si cazurile declarate vindecate in ultimele 24 de ore, dar tot suntem pe plus; si suntem pe plus bine! Cazuri vindecate, au fost declarate 188 in ultimele 24 de ore. 

In total, Romania mai inregistreaza doar 4.444 de cazuri active cu Covid-19. In procente, acestea reprezinta 21,57%. Procentul de cazuri vindecate, s-a ridicat astazi pana la 71,96%.

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la inceputul acestei luni si pana astazi.

Iar mai jos, avem tabelul cu evolutia Covidului in Romania pe doua zile, pe fiecare judet in parte. 

Pe ultimele 24 de ore, avem doar 3 judete si capitala pe culoare rosie, adica cu peste 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore: Vrancea, care a avut o noua explozie de cazuri noi de Covid, dupa ce ieri nu a mai raportat niciun caz nou, apoi Brasovul, care era deja pe rosi si ieri dar a mai adaugat si astazi inca 7 cazuri noi in plus fata de ieri, Suceava, care era si ea pe rosu, dar a mai adaugat inca vreo 3 cazuri noi mai mult decat ieri - si Bucurestiul, care era deja pe rosu si el, dar este in scadere fata de ieri, de la 30 de cazuri noi cat a raportat ieri, la 12 cazuri noi raportate astazi. 

Pe albastru, adica fara cazuri noi cel putin in ultimele 24 de ore, avem 18 judete de data aceasta. S-a colorat bine de data aceasta tabelul cu albastru! 

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu