Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 18 iunie 2020

320 de cazuri noi de Covid-19 în România, în ultimele 24 de ore. Numai Bucureștiul are 53 de cazuri noi.

 Tot peste 300 de cazuri si astazi, chiar daca au mai scazut un pic cazurile noi de Covid, in ultimele 24 de ore. Iar cazurile declarate vindecate au crescut astazi, in comparatie cu cele de ieri, destul de mult, cu aproape 150 de cazuri mai mult fata de ieri. Dar per total stam in continuare prost, fiindca suntem doar pe minus. Cu alte cuvinte, cazurile active cresc in continuare si la procente dar si la numar. Iaca-ta, astazi am ajuns la un procent de aproape 23% cazuri active, ceea ce numeric vorbind, inseamna 5299 de cazuri active. Si cand ma gandesc ca nu prea departe, ci cam in urma cu aproape 10 zile, eram la vreo 4400 de cazuri active... Dar uite ca au explodat din nou cazurile de imbolnavire cu Covid si iata-ne unde am ajuns!

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la inceputul acestei luni si pana astazi.

Iar mai jos, avem tabelul pe judete, cu evolutia covidului pe ultimile 2 zile, in ordinea crescatoare, incepand de la judetul cu care inregistreaza cele mai putine cazuri de Covid, pana la ultimul, care inregistreaza cele mai multe cazuri.

Ca si o prezentare generala, in ultimele 24 de ore, au ramas doar 8 judete pe albastru, cu niciun caz nou in ultimele 24 de ore. 

Pe rosu mai avem doar 6 judete, iar pe rosu inchis, cu peste 50 de cazuri noi in ultimele 24 de ore, a ramas doar Capitala.

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu