Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

sâmbătă, 27 iunie 2020

325 de cazuri noi de Covid-19 în România, în ultimele 24 de ore. Record de cazuri noi în București: 88 de cazuri.

Am mai revenit cu o noua postare despre Covid-19 in Romania, dupa o alta pauza de o zi, pentru a mai arata ultimele cifre. 

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 325 de cazuri noi in Romania; dar ce este mai trist, este faptul ca Bucurestiul a inregistrat 88 de cazuri noi in aceste ultime 24 de ore! Insa, astazi, am fost din nou pe plus, inregistrand mai multe cazuri declarate vindecate, decat cazuri noi inregistrate cu Covid. 

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, pe luna Iunie, de la inceputul lunii si pana astazi. 

Iar mai jos va redau un link, pe care, accesandu-l, veti ajunge la tabelul cu evolutia Covidului in Romania pe judete, de la 15 Iunie si pana astazi. Inainte de a reda linkul, vreau sa va spun ca linkul acela este valabil in fiecare zi si il puteti accesa in fiecare zi, pentru a vedea ultimele actualizari. Deci, nu este nevoie sa accesati sau sa va dau un alt link, unul nou, si maine, pentru a vedea actualizarile de maine; doar accesati linkul de mai jos, pana la sfarsitul acestei luni, cand voi crea un nou tavel, ce va avea si un nou link. Pana atunci functioneaza linkul acesta, indiferent daca mai postez eu pe blog sau nu alte informatii proaspete. Tabelul il actualizez in fiecare zi. De regula seara. Pentru a vedea tabelul, accesati acest link!

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu