Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 1 iunie 2020

Explozie de cazuri noi de Covid, din nou la București: 41 de cazuri noi, numai în ultimele 24 de ore. 141 de cazuri noi în total.

 Au mai explodat un pic cazurile noi de Covid in ultimele 24 de ore, in Romania, dar inca nu sunt de speriat ca numar total de cazuri noi in aceste ultime 24 de ore; de speriat este ca au explodat la Bucuresti cele mai multe.

Oricum, suntem numai pe plus de cateva saptamani, de cand avem mai multe cazuri vindecate decat cazuri noi de Covid. Iar despre decese, ce sa mai vorbim, ca nu am mai depasit 15 decese in ultimele zile. 

Mai jos va prezentam si tabelul cu fiecare judet in parte, despre cum a mai evoluat sau involuat Covidul. 
Judetele scrise cu albastru sunt cele care nu au mai inregistrat niciun caz nou. Cele scrise cu negru sunt cele care au inregistrat intre 1 si 9 cazuri noi, iar cele scrise cu rosu sunt cele care au depasit 10 cazuri noi. Se poate observa foarte bine pe tabel.

Cifrele din tabel sunt aranjate in ordine crescatoare, incepand cu Braila, care are cel mai mic numar de cazuri de Covid inregistrate, pana la judetul cu cele mai multe cazuri, adica Suceava. Numarul din fata, de la "Nr. crt." poate reprezenta si locul pe tara la numarul total de cazuri de Covid in acel judet.

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu