Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 10 iunie 2020

Cum au apărut pensiile speciale și cine a semnat legea?! PNL+PNTCD și + PDSR. Ei le-au introdus.

Foto: Captura de ecran de aici!

Asadar, vorbim despre pensiile speciale ale magistratilor si despre cine le-a introdus! Si pentru ca se face mare valva ca Valeriu Stoica este marele problema, haideti sa vedem ca de fapt nu a fost singurul care a semnat legea asta tampita, ci au mai fost cativa! 

Avem la finalul legii despre care vorbim, toate persoanele care au semnat legea cu pricina: 
1. Prim-ministrul Mircea Ciumara. 

Cine este Mircea Ciumara? Eu, care sunt mai tanar, recunosc ca nu am auzit de el, desi la vremea aceea aveam vreo 17 ani. Dar nu-mi bateam eu capul pe atunci cu politica. Asadar, am cautat pe net, sa vad cine este Mircea Ciumara. Si iata ce am gasit: 

Mircea Ciumara era membru PNTCD. In PNTCD-ul lui Ciorbea si al lui Pavelescu de acum. Ca, adica, vorbim de un Ciorbea taranisto-pesedist, ca vedem cat de supus a fost pesedeului in ultimii ani - si chiar si de PNTCD-ul lui Pavelescu. Dar in fine! Si sa fi fost penetecedist curat Mircea Ciumara, oricum nu mai conteaza! Conteaza ce urmeaza! 

Urmeaza apoi Valeriu Stoica. Da, a fost si el parte pe acolo, fiindca era chiar ministrul Justitiei. Iubea mult justitia, ca le-a dat bani pe saturate, dar nu si altceva. Valeriu Stoica era penelist. 

Apoi, urmeaza Smaranda Dobrescu. Da, da! Urmeaza Smaranda Dobrescu. Ia sa vedem noi, cine este Smaranda Dobrescu! 
Asadar, Smaranda Dobrescu a fost PDSR-ista din '90 pana tarziu incoace, pana in 2004. Si ea, Smaranda Dobrescu, in calitate de Ministru al Muncii si protectiei sociale, a semnat aceasta lege. 

Dupa aceea, cine a mai semnat? Ia sa vedem noi! Ministrul Finantelor, Decebal Traian Remes. Oare cine era Decebal Traian Remes? Ia sa vedem noi! 
Decebal Traian Remes, un al penelist! 

Asadar, legea de recompensare a magistratilor cu pensii de serviciu, pensii speciale, a fost semnata de 2 penelisti, un penetecedist si o pesedista. 

Uite ca pedisti de-ai lui Basescu nu au participat la pomanageala asta! Bine, nu aveau functie ca sa poata participa, ca poate participau si ei! 

Bineinteles, cand au fost votate pensiile de serviciu pentru parlamentari, oare cine le-a votat? Pai tot ei: PNL cu PSD, cu ALDE... Fara partidul lui Basescu, PMP-ul si fara USR. In rest, ceilalti au votat toti. Deci, nu mai aruncati pisica de la unii la altii, ca toti purtati vina asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu