Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 2 iunie 2020

Avem cel mai scăzut număr de cazuri noi de Covid raportat în 24 de ore, de 2 luni încoace: 119 cazuri noi.

Astazi au fost raportate doar 119 cazuri noi pentru ultimele 24 de ore, in Romania. Semne bune de scadere! Insa, pentru prima data dupa cateva saptamani, avem si o scadere a numarului de cazuri declarate vindecate, sub numarul cazurilor nou-confirmate. Cu alte cuvinte, desi numarul cazurilor noi confirmate a scazut la un nivel de luna Martie, totusi, au scazut si cazurile declarate vindecate, probabil, tot la nivelul lunii Martie. Suntem pe minus de data aceasta, cu o diferenta de 19 cazuri. Cu 19 cazuri noi mai mult, decat cazurile declarate vindecate. 

Insa, procentual vorbind, observam ca tot am mai avansat un pic si am ajuns la 69,30% cazuri declarate vindecate, de la 69,21% cat aveam ieri. Este bine totusi ca si asa, tot am mai evoluat un pic inspre 100%! 

Evolutia pe judete, a Coronavirusului Covid-19, o avem redata in tabelul de mai jos.

Ce avem de remarcat, este ca judetul Braila nu mai este pe locul intai, fiind judetul cu cel mai mic numar de cazuri de Covid inregistrate, ci de astazi a trecut judetul Valcea, cu 31 de cazuri in total. 

Judete care au trecut in ultimele 24 de ore de pe negru pe rosu, adica au sarit de 10 cazuri noi in 24 de ore, sunt judetele Galati si Bihor. Municipiul Bucuresti inca se afla pe rosu, dar in scadere la jumatate fata de ieri; adica, astazi are doar 21 de cazuri noi, fata de cele 41 care au fost raportate ieri ca fiind nou-confirmate. Iar Suceava a trecut pe albastru, fiindca astazi are o raportare cu 2 cazuri mai putin decat ieri. Aceasta inseamna ca ori au fost facute raportari gresite ieri la Suceava, ori s-au dovedit a fi negative. 

Judetele care nu au mai inregistrat in ultimele 24 de ore niciun caz nou de Covid, sunt cele scrise cu albastru. Avem 12 judete care nu au mai inregistrat cazuri noi in ultimele 24 de ore. 

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu