Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 2 iunie 2020

România, aproape de 70% cazuri vindecate, depășind țări mult mai puternice precum Spania, Italia, Franța și Polonia.

Dupa ce am realizat acel raport Duminica seara, cu acele patru tari europene, printre care si Romania, unde aratam ca Romania a trecut pe locul doi, dupa Germania, dupa procentul de cazuri vindecate, iar Spania trecand astfel de pe locul doi pe locul trei, ei bine, ca un facut, Spania a hotarat sa nu mai raporteze nici cazurile vindecate si nici pe cele active. Aliniindu-se astfel Marii Britanii si Olandei, care de mai multa vreme au facut acest lucru. Si in acelasi timp si Suedia, care Duminica dimineata, in tabelul cu 15 tari, Suedia era pe ultimul loc, a ales si aceea sa nu mai raporteze cazurile vindecate si pe cele active. Asa ca am realizat in aceasta seara un nou raport de cazuri, cu numai 8 tari de data aceasta, eliminand din lista Spania si Suedia, dar si alte tari care nu sunt sigur ca raporteaza corect, cum ar fi Rusia, de exemplu. 

In acest tabel cu 8 tari, ramane in continuare Austria cu cel mai bun procent de cazuri vindecate: 93,26%, urmata de Elvetia cu 92,31% si apoi de Germania cu 90,42% cazuri vindecate. Dupa Germania ar fi Danemarca cu 89,39% cazuri vindecate, dar aceasta nu este inclusa in tabel, apoi vine Irlanda cu 88,12% cazuri vindecate. 

Dupa aceea, pe tabelul nostru, sta destul de bine si Romania, cu 69,30% cazuri vindecate, urmata îndeaproape de Italia (trebuia sa fie Spania mai intai, dupa Romania, dar Spania a ales sa nu mai raporteze cazurile vindecate, dupa cum spuneam) cu 68,56%, apoi vine Polonia cu 48,07% si Franta pe ultimul loc in acest tabel cu 8 tari, avand doar 36,37% cazuri vindecate. 

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu