Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 7 iunie 2020

16 țări din Europa au un procent de vindecări mai mare ca România, dar doar 6 dintre ele au mai mult de 10 mii de cazuri de Covid


Am realizat in cele din urma si un tabel cu clasamentul pe Europa, cu 29 dintre cele mai importante tari care mai si raporteaza cazurile vindecate si cazurile active, cu privire la pandemia de Covid-19 care a cuprins mare parte din intreaga lume. 

Asadar, ramane cum am stabilit! Ca, adica, Italia, Portugalia, Polonia, Franta, Grecia, Bulgaria, Belgia, Ucraina, Ungaria, sunt in urma noastra la cazurile de vindecare. 

Romania este pe locul 17 din 29 la cazurile vindecate, dar cu un procent destul de bun: 71,48% cazuri vindecate. Inaintea noastra sunt doar 6 tari cu mai mult de 10 mii de cazuri de Covid inregistrate in total, dintre care mai mult de 80% din cazuri le au vindecate. In urma noastra, tari care au peste 10 mii de cazuri confirmate cu Covid si au mai putin de 70% cazuri vindecate, adica mai putin decat noi, sunt 7 tari. Restul tarilor, adica 15 tari, au mai putin de 10 mii de cazuri de Covid-19 inregistrate, dintre care, 5 au mai putin decat noi la procentul de cazuri vindecate, iar 10 tari care au mai putin de 10 mii de cazuri confirmate in total cu Covid, au un procent mai mare de vindecare decat avem noi. 

De remarcat este ca dintre vecinii nostri, doar Serbia are un procent mai mare de cazuri vindecate, chiar daca are doar 11.823 de cazuri confirmate in total. In rest, de exemplu, Bulgaria, care are doar 2711 cazuri de Covid in total, abia 56,99% din ele au fost declarate vindecate.

Ucraina are doar 44,64% dintre cazuri declarate vindecate, Ungaria 56,86%, Moldova 58,12%.

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu