Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 15 iunie 2020

Zi mai bună pentru România, în privința Covidului: 166 de cazuri noi, 18 județe fără cazuri noi și 4 județe pe roșu...

 In ultimele 24 de ore au scazut cazurile noi aproape la jumatate fata de raportarea de ieri, dar este foarte trist ca si cazurile declarate vindecate sunt putine si nu reusim deloc sa mai avansam! Iata, astazi am mai scazut un pic la procentul de cazuri vindecate si am ajuns la 71,36%! 

In acelasi timp, au crescut din nou decesele cauzate de Covid, ajungand in ultimele 24 de ore pana la 17 decese. Si procentul deceselor a crescut din nou si iata-l la 6,44%! 

Mai jos avem si graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la inceputul acestei luni si pana astazi.

Iar mai jos, avem tabelul cu evolutia Covidului in Romania, pe ultimele 2 zile, pe fiecare judet in parte. 

Astazi, pentru ultimele 24 de ore, stam mult mai bine! Avem tabelul cu foarte multe judete pe albastru, care nu au mai inregistrat cazuri noi cel putin in ultimele 24 de ore. 

Asadar, avem 18 judete pe albastru si 4 judete plus municipiul Bucuresti, pe rosu, cu cel putin 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore. 

Judetele pe albastru nu le voi mai mentiona, fiindca sunt foarte multe; dar le puteti observa pe tabel. 

Pe cele cu rosu, insa, le voi mentiona, fiindca sunt mai putine: 
Asadar, avem Prahova pe rosu, in crestere fata de ziua precedenta cu alte 7 cazuri noi, ajungand astazi sa raporteze 17 cazuri noi pentru ultimele 24 de ore, 
Buzaul, cu 18 cazuri noi de Covid inregistrate in ultimele 24 de ore, in scadere fata de ziua precedenta cu 14 cazuri, 
Arges cu 10 cazuri noi inregistrate in ultimele 24 de ore, in scadere fata de ziua precedenta cu 11 cazuri,
Iasi, cu 10 cazuri noi in ultimele 24 de ore, in scadere fiind si acesta, dar numai cu un caz fata de ziua precedenta si, 
Municipiul Bucuresti cu 14 cazuri noi in ultimele 24 de ore, inregistrand astfel o scadere de 16 cazuri fata de ziua precedenta.

Iar mai jos, avem un grafic realizat pe cazurile active, realizat din 5 in 5 zile, care ne indica si cresterea de cazuri active din ultimele cateva zile. Asadar, iata-ne ajunsi din noi la aproape 5000 de cazuri active, intorcandu-ne in timp cu aproape 3 saptamani.

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu