Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

vineri, 1 mai 2020

Covid-19 explodează din nou în USA, Rusia și UK. Spania își revine, iar Italia, Germania și Franța continuă să scadă numărul

Coronavirusul a explodat din nou in USA, Rusia si UK. Mai nou, am vazut ca si in Brazilia a explodat si au fost inregistrate si acolo peste 6000 de cazuri noi ieri. Spania este intr-o scadere serioasa fata de ieri, Franta, Italia, Germania, se mentin pe linia de ieri, care cu scaderi usoare. 

Capitolul vindecari. SUA e pe primul loc pe ziua de ieri, cu peste 8300 de cazuri vindecate. De altfel, SUA este pe primul loc la toate: si la cazurile noi inregistrate si la decese si la vindecari si la teste.

Asa cum spuneam, iata, SUA inainte de toate! Explozie noua de decese si in UK. Pacat ca UK nu mai vrea sa mai actualizeze si vindecarile! Franta, Italia, Spania, sunt toate sub 300 de decese pe ziua de ieri. Niciuna dintre acestea nu a mai depasit 300. 

La capitolul teste, pe ziua de ieri, tot SUA detine locul intai, dar este si normal, la cate cazuri noi au inregistrat. Plus cazurile vindecate. Noi, Romania, suntem liderii pentru ziua de ieri, pe coloana a treia a tabelului, unde observam ca in afara de Suedia, care nu a mai actualizat nimic, Elvetia, Belgia si Olanda au facut mai putine teste decat Romania. Chiar si in raport cu cazurile noi descoperite ieri, testele facute de Romania sunt mai multe, fiindca Belgia, de exemplu, a descoperit ieri 660 de cazuri noi cu acele 6520 de teste. Elvetia a descoperit 179. Olanda 514. 

Si tabelul cu Romania pentru ziua de ieri. Deci, ce nu stiam despre Romania, sunt decesele, care au fost 24 ieri si cate cazuri active mai avem. Eh, iata ca mai avem 7506 cazuri active! Dar aceasta, pana la o noua informare de la GCS.

Sursa: Worldometer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu