Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 7 mai 2020

Covid-19 începe să explodeze din nou în Europa. UK ajunge din nou la 6000 de cazuri noi și Franța la 3600.

Nu stiu daca de la relaxarea starii de urgenta se trage asta, dar Covidul a explodat din nou in Europa! Rusia este pentru a patra zi consecutiva, cand inregistreaza peste 10 mii de cazuri noi de Covid in 24 de ore. Dar iata ca si UK a sarit din nou la peste 6 mii de cazuri! Si Franta a trcut binisor si de 3600 de cazuri noi in 24 de ore; Franta, care saptamana trecuta inregistra 168 de cazuri noi intr-o zi. Acum a sarit iar la 3600 de cazuri. Spania a ajuns si ea din nou la 3000 de cazuri. Germania s-a ridicat si ea la peste 1000 de cazuri. Chiar si Italia a mai crescut cu aproape 400 de cazuri noi fata de alaltaieri. Asadar, lucrurile incep sa se strice din nou in Europa. Sa vedem cum vor evolua in tara noastra, zilele urmatoare, tinand cont de cele 11 mii de teste facute de alaltaieri pana ieri in Romania!

La capitolul vindecari, lucrurile pentru ziua de ieri arata destul de bine. USA a trecut chiar si de 12 mii, Italia de 8 mii, Turcia se mentine in jur la 5 mii ca de obicei, chiar si Germania a ajuns la 4800, dar dupa 48 de ore de cand nu a mai actualizat, Spania face si ea peste 4500... In privinta cazurilor vindecate, lucrurile stau destul de bine!

La capitolul decese insa, lucrurile nu mai stau asa bine, intrucat si aici au fost inregistrate cresteri. Si cresteri serioase in unele tari. SUA si UK, de exemplu, au avut doar o crestere usoara. Franta, Italia, au avut crestere de peste 100 de decese fata de alaltaieri. Germania a inregistrat ieri aproape 300 de decese, dupa ce alaltaieri nu a transmis nimic. Olanda ce a inregistrat o scadere semnificativa, trecand astfel inaintea noastra, la doar cateva decese mai multe decat noi. Romania a inregistrat tot 23 de decese, la fel ca si alaltaieri. 

Si in final de postare, va prezint un raport de cazuri, cum mai arata situatia si cum mai gestioneaza altii situatia Covid-19 si cum o mai gestionam noi. Asadar, Germania are doar 12,48% cazuri active, din totalul de cazuri inregistrate, in timp ce Italia are 42,68% cazuri active din total, iar Romania are 52,85%, trecand astfel si inaintea Frantei. Si inaintea Frantei, suntem in toate privintele: Si in privinta cazurilor vindecate, unde noi avem 41,03%, iar Franta 30,98%; si in cazul deceselor, unde noi inregistram 6,12% cazuri decedate, in timp ce Franta inregistreaza char de doua ori si ceva mai mult ca noi, avand 14,82% cazuri decedate. 

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu