Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 6 mai 2020

Rusia pentru a treia zi consecutivă, cu peste 10 mii de cazuri noi de Covid. Germania are ZERO decese pe ziua de ieri.

Pentru a treia zi consecutiva, Rusia inregistreaza 10 mii de cazuri noi in 24 de ore. In rest, UK a mai ataugat iar cateva sute de cazuri noi mai mult si a trecut iar de 4 mii de cazuri noi. USA se mentine, vad, pentru a doua zi consecutiva, la 24 de mii de cazuri noi. Ceea ce, pentru USA este o scadere serioasa, de la 40 de mii, cat a inregistrat in urma cu vreo saptamana. Spania creste din nou numarul de infectati cu Covid, cu peste 1000 de cazuri noi in 24 de ore, ajungand sa inregistreze ieri 2260 de cazuri noi, in comparatie cu alaltaieri, cand a avut doar 1179 de cazuri noi. La fel, a crescut si Franta si Germania, dar acestea doar cu vreo 3-4 sute de cazuri noi. Singura care a scazut, este Italia. 

La capitolul vindecari, SUA are peste 8 mii de cazuri pe ziua de ieri si cu ocazia aceasta a trecut si de 200 de mii de cazuri vindecate in total. Turcia isi mentine ritmul si tot la 5000 de cazuri vindecate o gasim. Spania, Italia, la fel, isi tin ritmul si nu se dau batute nici ele. Germania insa, pe ziua de ieri ori nu a mai inregistrat nicio vindecare, ori a uitat sa actualizeze datele in privinta asta. De mentionat, mai este si ELvetia, care, pentru prima data dupa mult timp, inregistreaza doar 200 de cazuri vindecate. Si, pentru prima data, cred, Romania si Polonia inregistreaza acelasi numar de cazuri vindecate in aceeasi zi. Despre UK, numai de bine! Ce sa le uram?! Le-am socotit si cifrele si tot 344 mi-a dat. Nu stiu ce se intampla la ei! Adica, asa cum am mai si zis, cazurile vindecate sunt mandria fiecarei tari. Se pare insa, ca UK nu vrea sa se mandreasca, ci doar sa arate cat de prapaditi sunt, dand numai partea rea...


Acum, la capitolul decese, observam ca SUA a explodat din nou, cu peste 1000 de decese mai mult decat au inregistrat alaltaieri, in UK la fel au explodat decesele, ca numai pe acestea ni le arata, Franta a mai crescut si ea, dar cu numai 24 de decese mai mult ca alaltaieri si tot la fel si Italia si Spania, au mai adaugat cateva decese in plus fata de alaltaieri. 

Romania a inregistrat ieri 23 de decese, in scadere usoara fata de alaltaieri, ajungand astfel la 841 de decese in total. Iar Germania, ori nu a mai inregistrat niciun deces ieri, ori au uitat sa actualizeze datele si aici. In forma cum se prezinta pe ziua de ieri, asa cum o vedem noi, este bine ca n-au mai inregistrat decese, dar e rau ca n-au inregistrat vindecari! Oricum, Germania sta binisor la numarul de cazuri active pe care le mai are: 24.914. Atatea cazuri active mai inregistreaza Germania in momentul de fata.

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu