Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 25 mai 2020

Explozie de cazuri noi de Covid-19, la București și în județul Ilfov. În rest, tot 213 cazuri noi au fost înregistrate în România

Astazi, pe situatia din ultimele 24 de ore privind Coronavirusul in Romania, suntem pe plus. Aceasta, desi avem tot 213 cazuri noi de Covid-19 inregistrate in ultimele 24 de ore, la fel cum am avut si ieri, astazi avem mai multe vindecari raportate, in comparatie cu ieri: 231.

Astfel, situatia sta in felul urmator: 

Total cazuri inregistrate in Romania pana acum: 18.283. Dintre care:

11.630 de cazuri s-au vindecat - 63,61%, 
1193 de cazuri au decedat - 6,53%, 
5460 de cazuri mai sunt active - 29,86%.

Mai jos avem graficul cu evolutia Covidului in Romania, de la 16 Mai pana astazi.

Mai jos avem si evolutia de la 1 Aprilie pana astazi, a Covidului in Romania; grafic, pe care il realizez din 5 in 5 zile.
Usor-usor ne indepartam de linia neagra, care este o linie doar orientativa, numita si linie de trend. Iata-ne asadar, ca linia albastra, care indica evolutia Covidului, se lasa usor in jos. Dar deocamdata nu avem prea mare schimbare, fiindca a inceput sa explodeze din nou Covidul la noi in tara.

Si mai jos, avem pentru prima data, un tabel asa cum ar fi trebuit sa ne ofere autoritatile romane, cu fiecare judet in parte, ce si cum a mai evoluat Covidul prin fiecare judet in parte. Va previn dinainte, ca avem explozie de Covid la Bucuresti si la Ilfov! O fi de la proteste sau de la relaxarea oferita de autoritati si calcata in picioare de oameni? Ramane de vazut si de urmarit!

Sursa: Facebook M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu