Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 21 mai 2020

De ce se ajunge să fie arestați oameni nevinovați, din cauza unui banal termometru electronic prin infraroșu


Foto: Captura de ecran de pe CEL.Ro, magazin care vinde termo-scaner..
Foto: Captura de ecran de pe Facebook.

Uitati aici proba de prostie! Prostie crasa! Ce scrie acest Ionut Ghita, care in primul rand a crezut si el minciuna (ca asta nu poate fi nici macar pe departe o teorie conspirativa), precum ca astia cu termo-scanerele le implanteaza oamenilor semnul fiarei din Apocalipsa sau ca le implanteaza cipuri pe creier si alte bazaconii! 

Si Ionut Ghita acesta, care poate fi gasit la linkul acesta, are peste 145 de mii de urmaritori, carora le distribuie printre altele si aceasta mare minciuna. 
Dar oamenii care cred toate aceste bazaconii, au o singura vina: Ca atat ii duce mintea. Insa cei care le distribuie, ar trebui sanctionati! Si in primul rand, incepand de la generatorii de asazise descoperiri, teorii care nici cu conspiratiile nu pot avea ceva in comun, fiindca orice om cu toata tabla pe casa, isi poate da seama din prima secunda, ca nu au cum sa implanteze un cip pe creier, prin raze de termo-scaner. Si cipul, despre care am mai scris si aici, in primul rand nici nu ar putea functiona pe creier, chiar si daca ar fi sa poata fi implantat! Dar nu poate fi nici implantat, fiindca cipul este materie, care va trebui sa treaca printr-o alta materie: OSUL capului sau craniul. Si apoi, cum nu poti implanta un cui sau un surub in cap, fiind materie si cuiul sau surubul, fara sa faci o gaura, tot astfel nu poate fi implantat nici un cip sau microcip, fiindca si acela este tot materie. 

Ionut Ghita insa, isi incepe postarea cu expresia: "cobaii pândarilor", de parca paznicii de la super-marketuri ar face experimente pe oameni cu niste termometre electronice, pe baza de raze infrarosu! Daca cu asa ceva se poate face experimente, imi iau si eu un termometru dintr-acesta, ca imi faceau reclama pe Facebook si ziceau ca este vreo 350 de lei. Cat un telefon mai ieftin si nu de firma. Ce experimente sa faci cu un aparat de 350 de lei? Si, cum sa implantezi cipuri sau micro-cipuri cu el?
Informarea nu doare! Lipsa ei doare rau! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu