Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 4 mai 2020

Austria are cea mai mare rată de vindecare. Pe de altă parte, Spania, Italia, Germania și Franța, au înregistrat din nou scăderi.

Incepem cu un nou tabel, prin care am selectat primele 10 tari clasate cu cele mai bune cote de vindecare. 

Asadar, cu cea mai buna rata de vindecare este Austria, cu 85% dintre cazurile inregistrat, fiind actualmente si vindecate deja. Austria mai avand doar 11,35% cazuri active. Dupa Austria avem Elvetia, apoi Germania. Romania este pe locul 8 in acest tabel, iar dupa noi este Polonia. Mult in urma noastra.

Tabelul de mai sus este realizat pe 4 Mai, asa cum scrie si pe el, cu cifrele totale inregistrate pe 3 Mai.

Trecand la cazurile noi de Covid-19 inregistrate ieri, avem o usoara scadere in SUA, dar o crestere de peste 1000 de cazuri noi la rusi, ajungand ieri la 10.633 de cazuri noi. Este un nou record pentru Rusia. UK se mentine pe linia sa, stagnand. Turcia, Spania, Italia, sunt toate de la 1700 in jos. Germania, inregistreaza cel mai scazut numar de cazuri noi din ultimele mai bine de 30 de zile. Poate ca a mai inregistrat atatea, cand era pe panta ascendenta, cand era in crestere. Iar Franta, se duse din nou langa Republica Moldova, ca si cazuri noi de Covid ma refer, inregistrand ieri doar 297 de cazuri noi.

La capitolul vindecari, Turcia ia fata tuturor si devine lider mondial pe ziua de ieri, inregistrand nu un record, ci cele mai multe vindecari dintre toate cele peste 200 de tari care au Covid. 

La capitolul decese, ieri a fost o zi a bucuriei, daca ii putem spune asa, fiindca aproape toate tarile urmarite de mine cu acest tabel, au inregistrat scaderi frumoase de cazuri de decese. Aproape s-au injumatatit, in aproape toate cele 15 tari din tabel. Doar Belgia si Rusia ce au inregistrat ieri o crestere de decese, fata de alaltaieri.

La capitolul teste, avem cateva tari care nu au actualizat datele. Apoi, la cele care au actualizat, vedem o usoara scadere de teste facute ieri, cu exceptia USA, care aproape le-a dublat pe cele de alaltaieri.

Iar aici, in ultimul tabel din aceasta postare, avem cifrele cu care a incheiat Romania ziua de ieri.

Sursa: Worldometer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu