Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

vineri, 29 mai 2020

Când PNL Buzău este de vânzare? Sau ce-o fi oare? Sper să fie doar un zvon!

Foto: Stirile M. Captura de ecran de pe buzoienii.ro. Vezi articolul aici!

Se zvoneste, asadar, ca ditamai Adrian Mocanu, va ajunge mare sef la PNL Buzau. Deocamdata este doar un zvon, dar care ar putea sa se si fructifice. 

Pentru mine, ca simplu cetatean, votant anti ciuma rosie si anti PSD (1, 2, 3) si alte numere, sa aflu asa ceva, este o lovitura de baros, exact acolo unde te rapune mai repede. 

Bai, cum sa ajunga Adrian Mocanu la PNL? Bai PNL Buzau, voi ati innebunit? Eu am fost basist, fiindca am sustinut masurile luate de Basescu in cele doua mandate ale sale, care mi s-au parut destul de bune, fiindca nimeni nu mai luase taurul de coarne pana atunci si toti fusesera doar niste mamaligi. Bine, toti, adica Iliescu si Constantinescu. Nu erau asa multi! Dar Basescu a facut treaba buna, dupa parerea mea, in cei 10 ani de mandat la Cotroceni. Si l-am sustinut. Nu zic ca nu a facut si greseli, dar a fost bun. 

In fine, a venit 2016 si au venit alegerile parlamentare, unde, ghiciti, Adrian Mocanu a intrat in PMP-ul lui Basescu si a preluat filiala de la Buzau. Da, stiu ca si atunci a vrut sa preia filiala PNL Buzau, dar cum spune si in articolul de pe buzoienii.ro, s-a impotrivit cineva si nu a putut sa o ia. Acum insa, se pare ca Adrian Von Zmeieni, ca sa-l citez pe ziaristul care-i mai incomodeaza pe politicienii buzoieni, Sebastian Silvestru, acest Mocanu cel mic, vrea sa preia din nou PNL Buzau, fiindca vede ca PMP-ul lui Base e pe cale de disparitie, iar Von Zmeieni vrea neaparat sa ajunga in Parlament... 

Bai PNL Buzau, voi ati luat-o razna de tot? Eu inteleg ca actualul presedinte de filiala are afaceri cu stimabilul mare sef interimar al PSD national, Marcel Ciolacu (vezi aici), dar chiar asa de tare sa o luati razna, incat sa vindeti filiala judeteana unui fost pesedist, plimbat pe la aproape toate partidele, numai ca sa pape niste bani de la Parlament? 

Ce PNL sunteti voi mai? 

Bai, dar pe noi, prostii care va voteaza, cui ne lasati bai? 

Dar cum sa dati bai filiala unui venetic, care astazi vine si maine ajunge ditamai șăful de filiala si chiar de judet si cap de lista la parlamentare din partea Buzaului, probabil? Si acum, ca alegerile se fac pe lista, ditamai șăful de la Buzau, sa fie si pe primul loc pe lista... Bai, chiar atat de jos ati ajuns? 

Dar daca veneam eu in PNL-ul asta al vostru, puteam eu sa preiau sefia in cateva zile si sa si ajung pe un loc bun pe lista pentru Parlament? Nu! Asa-i? Pai cum sa am eu sansa asta, ca eu n-am banutii lui Von Zmeieni. Ca probabil la asta se rezuma toata socoteala! Banutii! Vindeti filiala, ca si cum ati vinde 1 kg de rosii. 

Cum sa-l puneti mai pe Von Zmeieni mai-marele filialei judetene a PNL? V-ati tampit? Scuzati-mi vocabularul destul de agresiv, dar asa ceva este de neimaginat! 

Pai si noi cu cine mai votam? 

Daca ar fi destepti USR-PLUS sa vina cu oameni seriosi si nepatati, sa fiu nebun daca nu-i voi vota cu ambele maini; si voi, PNL Buzau, sa ajungeti unde a ajuns ALDE si PMP! Eu pe Mocanu cel mic nu-l voi vota! Nu l-am votat niciodata si nici nu-l voi vota! 

Si ca pornisem la inceput o discutie despre cum prelua el PMP Buzau in 2016, eu fiind basist, am boicotat alegerile atunci, fiindca n-am avut cu cine vota. Daca Von Zmeieni ajunge la PNL doar, nu mai zic si mare candidat pe lista PNL pentru parlamentare, v-o spun in fata, ca eu PNL nu votez! Sa fie foarte clar! Sper sa fie inteligenti "salvatorii" de la USR Buzau si sa puna oameni seriosi si nemanjiti, ca sa avem si noi cu cine vota! Noi, votanti penelisti, useristi si alti votanti care ne-am saturat de hotii si de minciuni. Daca nu vor pune nici salvatorii plusisti oameni seriosi si corecti pe lista, parca vad ca vom sta acasa si vom incinge din nou gratarele in ziua votului. 

Si dupa aia sa ne injure unii si altii ca stam acasa in ziua votului! Da! Sigur! Puneti-l voi pe Von Zmeieni mare șăf la PNL Buzau si mai puneti-l si primul pe lista pentru Parlament si dupa aia sa mai vreti sa va si votam! Da! Sigur! Asa ca, PNL Buzau, aveti grija ce faceti! Daca vreti sa mai existati, luati decizia cea buna! Daca nu, veti disparea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu