Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

sâmbătă, 2 mai 2020

Vaccinurile care conțin microcipuri și teoria controlării oamenilor de la distanță.

Foto: iStok

Cum sta treaba cu vaccinurile care contin microcipuri, prin care sunt controlati oamenii de la distanta? 

Treaba sta in felul urmator: Niste oameni care, fie din prostie, fie din interese, scriu niste articole care baga lumea in sperieti, ca sa nu se mai vaccineze, fiindca exista o "oculta mondiala" sau o "noua ordine mondiala" care vrea sa imputineze populatia globului si sa o injumatateasca chiar. Niste oameni, care, nu stiu ce ar putea castiga din aceste articole de SF sau mai degraba de prostie crasa, fiindca o minte limpede ar putea sa inteleaga in cateva secunde, ca lucrurile nu pot fi asa! 

Si mai intai de toate, trebuie sa va marturisesc ca nici eu nu sunt genul de om care sa sustin vaccinarea obligatorie, dimpotriva am sustinut libera alegere a fiecaruia. Eu am fugit de injectii si nu imi plac - si fug chiar si de vaccinuri si nu imi plac - si pot sa marturisesc ca am 21 de ani de cand nu am mai primit un vaccin in trupul meu. Dar in acelasi timp, nu pot sustine teoriile acestea nemernice ale unor oameni dusi cu pluta, precum ca prin vaccin, ar urma sa ne vaccineze astia de la "oculta" cu microcipuri, ca sa ne controleze de la distanta si sa ne ghideze ca pe niste jucarii cu telecomanda. Asa ceva este de neconceput si nici nu poate exista asa ceva. 

Bun! Sa trecem acum la subiect!

Spun conspirationistii acestia, care vantura teoria aceasta, ca microcipul care ne va fi introdus odata cu vaccinul sub piele, este de dimensiunea unui bob de orez. Ori, acum, fiecare dintre noi, care mai si gatim pe acasa sau cel putin mai cumparam cate o punga de orez, stim cat de mare este un bob de orez. Cum dar, vor reusi acestia sa injecteze bobul acela de orez (sau microcipul cat bobul de orez), cand nici macar prin varful seringii, motul acela pe care se prinde acul pe seringa, nici macar prin motul acela nu trece un bob de orez?! Deci, cum vor injecta ei microcipul, daca nici macar din seringa nu poate iesi (aceasta, zicand ca totusi nu l-ar trage cu seringa din fiola, ci ar demonta seringa si l-ar turna din fiola in seringa)? Nu se poate! Cu atat mai mult, sa treaca acel microcip prin acul seringii, care are un orificiu mult mai mic decat are motul seringii... Prin acul seringii, abia trece un fir de par. Vor spune, poate, conspirationistii, ca vor crea acestia seringi speciale, poate, cu ace speciale, de grosimea unui cui de 5. Iti dai seama? Vin astia sa ne vaccineze cu o seringa cu motul gros cat un cui de 10 si cu acul seringii de grosimea unui cui de 5. Si baga aia acul ala de grosimea unui cui de 5 in piele, sub piele - si astfel vor injecta microcipul acolo... (Rad, dar nu pot exprima aceasta aici, intrucat blogul nu are zambareti). 

Bun! Apoi, spun ca prin acel microcip ne vor controla... Cine? Cine va sta sa controleze 6 miliarde de oameni? Dar inainte de asta, mai avem multe de lamurit! Pai, cum ii pot controla pe oameni, daca vaccinul cu microcipul este facut in mana? Ca doar omul nu gandeste cu mana. Ca sa il poata controla pe om, ar trebui sa ii implanteze microcipul pe creier, ca sa poata schimba comenzile creierului si sa comande creierul ce primeste din microcip. Dar daca microcipul este in mana, cum va putea el comanda creierul, ca la randul lui, creierul sa comande trupul dupa cum primeste prin microcip? 

Nu exista asa ceva! Nu? 

Apoi, va spun si din calitatea mea de electonist, fiindca de mic copil mi-a placut electronica si am tot lucrat in domeniul acesta si am inventat multe prostii cand eram mai tanar: Cum va functiona acel microcip fara curent electric? Sau, ce baterie va avea acel microcip, incat sa poata dura macar cativa ani? Si apoi, cum se va face controlul efectiv? Caci, pentru a se putea face controlul, este nevoie de un receptor de unde radio sau prin internet. Prin undele radio, este mult mai complicat sa controlezi un device, fiindca ar trebui ca aceia care controleaza, in primul rand sa fie din apropiere si apoi sa aiba cate un emitator pentru fiecare persoana cu microcip. Fiindca nu poti controla cu o singura frecventa 2 persoane, daca vrei sa faca si ceva diferit una de cealalta. Deci, ar trebui ca aceia care manevreaza telecomenzile pentru oamenii microcipati, sa aiba emitatoare pentru fiecare dintre noi in parte si cineva sa stea sa butoneze la telecomenzi. Dar asa ceva este imposibil, fiindca va imaginati ca este nevoie de cateva miliarde de emitatoare, pe care sa le manevreze "oculta". 

Apoi, mai este varianta prin internet. Dar cum se conecteaza microcipul la internet? Si cine plateste internetul acela? Si ce vor face acolo unde nu este semnal de internet? Si, mai stim, ca la internet bateria se consuma foarte repede. Ce baterie ar trebui sa aiba un astfel de microcip (fiindca fara curent electric nu functioneaza niciun microcip si nici un mai mare cip), ca sa poata sa functioneze cativa ani, macar? Eu mi-am cumparat o bratara de fitness si o tin degeaba pe masa, ca nu prea o port. Si ceasul sta in stand-by si tot se duce bateria in 7 zile. Ca sta degeaba pe masa. Dar un microcip cu modem de conexie la internet si cu toate comenzile ca sa poata comanda un om, toate acelea de unde se vor alimenta cu curent electric? 

Nu exista asa ceva! Asa-i? 

Pai cum sa existe?! Nu are cum sa existe! Dar trebuie sa intelegem ca microcipul, in primul rand, daca este cat un bob de orez, nu poate fi injectat cu o seringa normala. Apoi, ca sa comande omul, ar trebui sa fie implantat pe creier si nu in mana. In mana n-are nicio relevanta. Apoi, nici nu poate fi comandat de la distanta, fiindca ar trebui sa fie comandat prin unde radio, de emitatoare separate, fiindca altfel i-ar comanda pe toti ca la armata si ar face toata lumea "la stanga" sau "la dreapta" cand maestrul cu telecomanda zice "la stanga" sau "la dreapta"; iar prin internet, nici atat! Si pentru ca sa poata functiona microcipul, mai are nevoie si de curent electric, care sa dureze cativa ani. O baterie care sa sustina un receptor de comenzi prin radio, care nici n-ar avea sens, fiindca ar fi injectat in mana si nu implantat pe creier, totusi, acel receptor are nevoie de curent electric ca sa functioneze. Si, de unde curentul? Cat despre internet, cu atat mai mult, fiindca internetul consuma si mai mult curent. 

UPDATE: 

Intre timp, teoria cospirationistilor cu privire la microcip a mai suferit ceva modificari si numesc acum microcipul nanocip, fiindca spun ei ca de fapt ar fi de dimensiuni nano, cat o particula, cat o celula din corpul uman... Acesti conspi', nici ei nu mai stiu ce sa mai inventeze, ca sa para credibili. In primul rand, daca la teoria cu microcipul cat un bob de orez, pe care am demontat-o mai sus, spuneam ca nu are cum sa fie functionala fiindca are nevoie microcipul acela si de o baterie durabila, dar si de conectare la internet sau de un receptor de unde radio, acum, ca vorbim de nanocip, cu atat mai mult! Adica, sa ne explice noua acesti visatori, ce baterie va utiliza nanocipul acela, daca el insasi este cat o particula, cat o celula din corpul omenesc! Plus ca, ramane in continuare problema cu conexiunea la internet si sau receptorul de unde RF. Si adica, cum te va putea controla pe tine "Bill Gates" din SUA prin nanocipul din trupul tau? Iti dai seama ce prostie zici sau gandesti, daca esti un adept al teoriilor conspi? Gandeste un pic, cu capul ala pe care il ai pe umeri: La un radio se duc pana si cei mai buni acumulatori, in cateva saptamani. La un telefon, daca stai cu el in stand by tine maxim o saptamana bateria. Daca il folosesti intens pe internet, se duce bateria in maxim 24 de ore. Asadar, ce baterie va avea sau are, acel nanocip, care probabil, dupa mintea voastra, ar fi controlat din SUA de Bill Gates prin internet? Ca e clar ca prin unde RF nu poate fi controlat tocmai din SUA, fiindca nu exista un emitator atat de puternic in RF, incat sa poata fi butonata o telecomanda din SUA si sa raspunda nanocipatul din Romania! 

Deci, tu, conspi, imi spui si mie unde incape atata tehnica intr-o capsula cat o celula din corpul uman, plus ca tot acolo va fi si bateria si antena si tot ce are nevoie? 

Dar, tu, desteptule de conspi, ia un telefon si izoleaza-l bine intre palmele tale, sa vezi ca va ramane fara semnal...! Cum oare va ajunge semnalul la nanocip, daca acela va fi introdus in carnea omului? Si, in plus de asta, tineti minte, ca vaccinul se face in muschi, nu in sange, ca nanocipul sa ajunga la creier! Si in primul rand din muschi nu poate pleca spre creier prin sange fiindca nu este injectat in vena, apoi ca organismul uman reactioneaza la corpurile straine care intra in el si le izoleaza. Deci, daca vreodata v-ati intepat cu vreun maracine, ati observat cu siguranta cum organismul a reactionat si a izolat maracinele, s-a produs puroi si a eliminat maracinele in cateva saptamani. Tot astfel se produce cu orice corp strain care patrunde in corpul uman. Corpul uman reactioneaza si il da afara. Aceasta pe deoparte. Pe de alta parte, chiar si de nu l-ar da afara, nu poate receptiona semnal de internet, fiindca este in interiorul corpului, care nu lasa semnalul de telefon, de internet, de ce vreti voi, sa treaca prin piele, prin carne, etc. Deci, chiar daca nanocipul, prin absurd sa zicem, ar ajunge la creier, el nu ar putea fi controlat, fiindca nu are semnal. Dar problema este ca el nici nu ar pleca din muschi, de unde este facut vaccinul. Si, sa zicem ca chiar ar putea pleca din muschi cumva si organismul uman nu ar reactiona la el ca fiind un corp strain... Dar de unde stii ca ajunge in creier si nu ajunge in degetul unei maini? Si ce ti-ar garanta tie, ca, daca a ajuns la creier, va si ramane acolo si nu va fi plimbat in tot trupul de sange? Si daca, sa zicem, ar ajunge la creier, ce ti-ar garanta tie ca ar ajunge exact la panoul de control al omului si nu ar ajunge undeva unde nu are treaba cu comenzile omului? 

Sunt atatea intrebari pe care ar trebui sa si le puna adeptii teoriilor conspi, incat nu am eu rabdare sa le afisez aici pe toate. Dar bineinteles ca ei nu isi pun intrebari, fiindca nu au cu ce sa isi puna intrebari, fiindca tocmai creierul acela de care le este lor frica ca le-ar putea fi comandat de un nanocip, tocmai acela are lacune mari in privinta gandirii si ratiunii lor. Acestia dovedesc ca sunt varza in privinta gandirii si ratiunii. 

Cum or putea ei sa gandeasca ca un cip de dimensiuni nano, ar putea functiona, fiind nu numai cip, ci o intreaga tehnica de comanda acolo, intr-o capsula nano, in care sa mai fie si o baterie de luuuuuuuuuunga durata, care sa poata si controla omul?!  Bai oameni buni, voi sunteti normali la cap???  

Asadar, teoria aceasta cu microcipul sau cu nanocipul, este o teorie a prostilor care nu gandesc sau a unora care vor sa panicheze lumea, pentru nu stiu ce castig. Intr-un final, vaccinul are si el beneficiile lui. Si daca oamenii nu se mai vaccineaza, atunci oamenii chiar ar putea muri pe capete si teoria cu imputinarea oamenilor de pe planeta ar fi reala, dar nu cu ajutorul microcipului, ci cu ajutorul panicii creata de "conspirationisti", ca oamenii sa nu se mai vaccineze si astfel sa poata fi doborati de niscaiva virusuri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu