Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 13 mai 2020

Ion Marin: "Cum este posibil ca o mână de indivizi, care habar n-au de medicină, de epidemiologie, să dispună de sănătatea noastră, de viața noastră?"

Foto: Facebook Ion Marin

Mi-a placut foarte mult postarea domnului Ion Marin de pe Facebook, incat am hotarat sa o preiau si sa o redau pe blog, pentru a o vedea si cei care nu sunt prieteni pe Facebook cu acest om deosebit, domnul Ion Marin, fiindca spune adevarul curat si gol-golut! 

Asadar, in randurile ce urmeaza, voi reda ceea ce domnul Ion Marin a scris pe Facebook; adevarul din aceste zile: 

"SĂNĂTATEA NOASTRĂ, DECISĂ PRIN TELEFON...
Ce vremuri trăim...
"Producția" chinezească, ce scoate la iveală date terifiante, a reușit, în câteva luni, ce n-au reușit conflagrațiile mondiale din era modernă.
Dar, de câteva zile, la noi, a reapărut un "virus", cu valențe letale, care macină societatea românească: interesul politic.
Personal, știam și știu că omul este cea mai complicată și complexă mașinărie de pe mapamond, dar ce fac politicienii noștri depășește orice imaginație.
Lumea științifică avertizează, în continuare, cu privire la riscurile pe care pandemia de coronavirus le reprezintă pentru umanitate.
România, conform datelor statistice și părerilor avizate ale somităților din zona epidemiologică, încă nu a ieșit din zona de risc ridicat.
Pentru politicienii noștri, aceste păreri nu reprezintă nimic, pentru ei importante sunt interesele electorale mizere, așa cum se întâmplă de 30 de ani.
Asistăm la o luptă politică în care, pentru o parte a eșichierului politic, specialiștii și părerile lor avizate, nu reprezintă nimic.
Nu îi interesează decât ciolanul.
Cum este posibil ca după ce guvernul, cu greșelile inerente impuse de o situație de extremă urgență, a reușit să stabilizeze situația, la care se adaugă eforturile noastre de adaptare, să vină o mână de indivizi care, sfidând logica, bunul simț, evidența, părerile specialiștilor din lumea medicală, să impună niște prevederi care ne pot arunca într-un haos sanitar numai de dragul de a-și asigura voturi profitând de frustrările generate de măsurile de siguranță?
Cum este posibil să adopți o lege fără consultarea specialiștilor epidemiologi?
Cum este posibil ca o mână de indivizi, care habar n-au de medicină, de epidemiologie, să dispună de sănătatea noastră, de viața noastră?
Cum este posibil să adopți o lege, prin telefon, fără dezbatere parlamentară, doar pentru că așa dictează interesele mizere ale politicii?
Cât de meschin poți fi, domnule sau doamnă parlamentar, să decizi, prin telefon, de viața și sănătatea noastră, pentru că tu vrei porția de ciolan?
Sănătatea noastră nu trebuie decisă prin telefon!
Lăsați interesele voastre și ocupați-vă de interesul național, căci pentru asta v-am trimis în forul legislativ al țării!
Nu vă gândiți că nici voi nu reprezentați nimic în fața inamicului nevăzut?
Lăsați-i pe cei care, de la început, au luptat că nația română să resimtă cât mai puțin efectele pandemiei!
Nu veniți voi să bateți joc de sănătatea unei națiuni prin telefon!
Sunteți actorii unei comedii politice de proastă calitate!"

Postarea dumnealui este doar pentru prieteni si de aceea nu o poate vedea toata lumea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu