Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 24 martie 2020

Fake News-ul ia amploare în aceste vremuri tulburi! Luați aminte și păziți-vă de ele!

Foto: Știrile M

Atentie la fake news-uri, fiindca am vazut ca au invadat internetul si Facebook-ul! Numai astazi am citit doua asemenea fake news-uri, pana la ora asta, la care am inceput sa scriu aceasta postare, la ora 9:30. 

Asadar, nu mai cititi si nu mai preluati informatii neverificate, neveridice si din surse nesigure! O stire, daca este adevarata, nu apare ea razlet pe un cont de Facebook sau pe un blog obscur sau pe un site aparut de nicaieri, fara autor si fara credibilitate. 

Ascultati bine si luati aminte, ca nicio televiziune din Romania sau din lume si niciun site de stiri din Romania sau din lume, nu ar ascunde o stire reala, oficiala, indiferent in cine ar lovi! Nu va mai incredeti in stiri de genul: "Citeste-o acum, ca de 5 ori a fost stearsa pana acum de Facebook" sau de nu mai stiu cine, "fiindca spune un adevar graitor!" Sunt doar minciuni sfruntate, care sunt sterse de Facebook sau de alte entitati, tocmai pentru ca sunt minciuni. 

Va repet, ca sa va intre bine in cap: Nu exista stire reala care sa fie cenzurata sau ascunsa de presa! O ascund unii, dar tot o dau altii. Cum este la noi, de exemplu: o ascund Romania Tv si Antena 3, dar o gasesti pe Adevarul, pe G4Media, pe Ziare.com si pe multe alte site-uri. Tot astfel si cu cele din strainatate. Chiar daca ar ascunde presa arondata puterii, tot scoate la iveala presa de opozitie. Si nu ramane stire care sa apara brusc pe un cont obscur de Facebook sau pe un blog de SF-uri! 

Distribuiti aceasta postare, ca sa ajunga la toata lumea, fiindca am vazut multa lume credula de orice, numai adevarul nu vor sa-l creada. Si daca se vor lasa condusi in continuare de minciuni si fake news, sa fie sanatosi! Sa creada toate minciunile si toate conspiratiile! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu