Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 30 martie 2020

Site-ul "O MINUNE" ominune.me, chiar este o minune! Face ravagii pe internet, dar nimeni nu știe cine este autorul site-ului.

Foto: Stirile M. Captura de ecran de pe site-ul ominune.me

Asadar: De ceva vreme s-a umplut Facebook-ul cu linkuri venite, distribuite de toata lumea, de pe un site care se numeste "O MINUNE". 

Mai oameni buni, da, chiar este o minune pentru mine si o mare uimire si nu mai stiu cum sa mai zic, faptul ca puteti citi si distribui niste postari, oricum si ori-de-care ar fi, fara sa va intereseze cine este autorul lor! E o mare minune! Ma repet! 

Orice site corect, trebuie sa isi arate maestrul care scrie pe site. Asta, pentru ca oamenii sa stie pe cine sa aprecieze sau pe cine sa injure. 

Adica, daca autorul acestor postari de pe #ominune asta de site, se pune si fura postari de pe alte site-uri, autorii acelor postari de unde stiu pe cine sa cheme in instanta? 

Dar, sa lasam asta acum! Si am mai scris intr-o alta postare pe blogul acesta, despre site-urile fake si care propaga fake news sau propaganda ruseasca pe ele, care nu au si un autor asumat, ca acelea - nu numai cele care propaga fake news sau propaganda ruseasca, ci orice site care nu este asumat de un cetatean, acela nu trebuie luat in seama, fiindca nu stii ce urmareste autorul care posteaza pe site. 

Acest gen de site-uri obscure, precum si acesta care se arata ca fiind "O MINUNE", are el o tinta sigura. Si se pare ca a castigat foarte mult teren pe Facebook. Eu unul banuiesc ca vine tot din sfera de diversiune ruseasca, dar care acum propaga tot felul de mesaje placute ochilor cititorilor, ca sa le capteze atentia si sa-i injuge la mesajul ce va sa vina usor - usor. Dar nu ma mai mir de nimic, fiindca multe am vazut in ultimul timp si ma ingrozesc de fiecare data cand mai vad! Pur si simplu, oameni seriosi, au devenit parca, agenti rusesti pe Facebook. Si asta, de unde credeti? Pai, citind tot felul de propagande de pe site-uri obscure ca si acesta si multe altele, precum cel despre care am vorbit saptamana trecuta. 
Foto: Stirile M. Captura de pe site-ul: ominune.me

Cu asa mesaje, acum, in vremea aceasta grea, cu Coronavirusul, se intra usor la inima omului; dar, ma repet iarasi: Oare chiar nu intereseaza pe nimeni sa stie cine este autorul acestor mesaje? Caci, despre Dumnezeu scriu si eu si am scris mesaje chiar mult mai interesante, dar la mine stie lumea cine le scrie si nu le citeste mai nimeni. Asta, pentru ca stie cine le scrie. Dar postarile de pe "O MINUNE" asta, unde nu stie nimeni cine le scrie, sunt distribuite si rasdistribuite toata ziua. 

Mai oameni buni, voi va inselati singuri si va auto-propagandati singuri, citind mesaje nesemnate de nimeni! Si, da, chiar este #OMINUNE asta! Mai maine, poimaine, va incepe o propaganda cine stie impotriva sau pentru cine si atunci veti sorbi cuvintele acestui propagandist ascuns, ca din gura lui Dumnezeu... Si propaganda aceea va fi distructiva pentru noi ca natie, ma gandesc! Ca altfel, daca ar fi un site de bine, si-ar afisa numele, propagandistul, nu l-ar tine ascuns, sa nu stie nimeni cine este cel din spatele site-ului! Pai nu? Hai sa gandim un pic si cu mintea noastra, nu numai cu propaganda altora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu