Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 19 martie 2020

Coronavirus: Italia depășește 5000 de noi cazuri astăzi, dar scad un pic decesele. România mai adaugă doar 17 noi cazuri pe ziua de azi.

Italia incepe sa o ia razna pe zi ce trece! Daca ieri a inregistrat 4207 cazuri noi de Coronavirus, astazi a depasit numarul cu peste 1300, ajungand la 5322 de cazuri noi confirmate. Tot astazi, Italia a mai inregistrat si un numar de 427 de noi cazuri de decese, mai putine fata de ieri, dar oricum foarte multe. Ieri inregistrand 475 de decese. Tot astazi, Italia a inregistrat si un numar de 4440 de cazuri vindecate, ceea ce este bine, macar in privinta aceasta. 

Spania a inregistrat si ea 2626 de cazuri noi de coronavirus si 165 de noi decese, pana la momentul acesta. 

Germania, 2275 de cazuri noi de coronavirus si 16 decese. 

Elvetia, 829 de noi cazuri si 8 decese. 

Olanda, 409 cazuri noi si 18 decese. 

Austria, 367 de cazuri noi si 2 decese. 

Belgia, 309 noi cazuri si 7 decese. 

Mai avem Irlanda cu 191 de noi cazuri si 1 deces, Cehia cu 172 de noi cazuri si niciun deces, Norvegia cu 164 de noi cazuri si 1 deces, Portugalia cu 143 de noi cazuri, Suedia cu 138 si de aici tot mai putine cazuri. 

Romania, a inregistrat un numar mic de noi cazuri astazi, dar stim ca sunt ceva probleme cu testele, asa ca nu prea avem garantia ca numai 17 noi cazuri s-ar mai fi adaugat, ci doar atatea au putut confirma, fiindca mai multe nu au fost testate. Cel putin asa vorbesc unii medici, ca nu prea s-ar testa toti oamenii cu suspiciune de Coronavirus, ci numai cei veniti din diaspora si cei care se stiu sigur ca au intrat in contact cu cineva venit din diaspora. Bineinteles ca ar fi bine sa fie numai acestea 17, dar deocamdata ne indoim, din cauza informatiilor iesite public din partea unor medici. Romania a mai inregistrat astazi si 6 vindecari, ceea ce este iarasi bine.
Aruncam o privire si pe la prietenii nostri rusi, care au mai inregistrat si ei astazi un numar de 52 de noi cazuri si 1 deces. Astfel, se apropie si ei de noi, de numarul de confirmari din tara de la noi si iata-i ca au ajuns pe aceeasi pagina cu noi, ca tot s-au departat un pic Polonia de noi si ne-au luat-o inainte. 

Apropo, a ajuns si Polonia la 325 de cazuri totale confirmate pana acum, din care 38 sunt numai de astazi. Si au si 5 decese pana acum, dar nu de astazi. Astazi n-au inregistrat niciun deces. 

Fratii nostri moldoveni, au prins si ei curaj si astazi au sarit pana la 13 cazuri noi de Coronavirus confirmate, ajungand si ei la un total de 49 de cazuri de Coronavirus pana acum. 
Cam acestea ar fi informatiile din domeniul acesta, pentru ziua de astazi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu