Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 17 martie 2020

Coronavirus UPDATE: Salt uriaș pentru Romania, al confirmărilor cu Coronavirus: 49 de cazuri astăzi. Italia, Germania, Spania, își mențin trendul.

Foto: Știrile M

Coronavirusul avanseaza serios si in Romania, desi, deocamdata, in comparatie cu Italia, Spania, Germania, suntem foarte bine! 

In Romania, in ultimele 24 de ore, au mai fost confirmate 49 de cazuri de Coronavirus. Si, in sfarsit, au aparut si pe site, oficial, cele 19 vindecari, despre care se vorbea in presa inca de astazi. Asadar, Romania mai are la momentul de fata, 198 de cazuri active confirmate. In acelasi timp, tot din tabel, vedem ca avem si 5 cazuri critice, care sunt la urgente. In total, de la izbucnirea acestei pandemii si in Romania, au fost inregistrate 217 cazuri de Coronavirus. 

Asadar, sa nu fim prea speriati pentru aceasta! De altfel, la noi a ajuns Coronavirusul prin diferite persoane care au calatorit in strainatate, in zone afectate de Coronavirus, dar si prin diferite persoane care au venit din zonele afectate de Coronavirus. 

Sa trecem mai departe si sa aruncam o privire si peste cateva tari din Europa, cam cum se prezinta Coronavirusul pe ultimele 24 de ore si acolo: 

Italia, numai in ultimele 24 de ore, a mai inregistrat un numar de 3526 de cazuri de Coronavirus; cu peste 300 mai mult decat a inregistrat ieri. Si decese, a mai inregistrat inca 345 in ultimele 24 de ore. Iata, Italia a inregistrat mai multe decese intr-o singura zi, decat a inregistrat Romania cazuri de Coronavirus de cand a izbucnit pandemia! Suntem asadar, destul de bine, pentru moment! De remarcat, este si ca tot in Italia, tot in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate si 2941 de vindecari. Destul de bine si in privinta aceasta! 

Spania a mai inregistrat si ea, la fel ca si ieri, tot peste 1400 de cazuri, adica 1467 de cazuri confirmate in ultimele 24 de ore. Tot in ultimele 24 de ore, in Spania au fost inregistrate si 1028 vindecari si 168 de decese. 

Germania, la fel ca si ieri, a mai inregistrat putin peste 1300 de cazuri si in ultimele 24 de cazuri de Coronavirus. Mai precis, 1367 de noi cazuri. Tot in Germania, au mai fost inregistrate in ultimele 24 de ore si 67 de vindecari si 6 decese. 

In Marea Britanie mai sesizam un numar marisor de cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore, adica 407 - si tot in acest timp au fost inregistrate si 52 de vindecari si 16 decese.

Olanda mai inregistreaza astazi un numar marisor de cazuri de Coronavirus; adica, 292. De remarcat mai este si numarul destul de mare al deceselor din Olanda, pe ultimele 24 de ore: 19. Deci, 19 decese in 24 de ore, raportat si la numarul destul de mic al tuturor cazurilor inregistrate in Olanda, de la declansarea epidemiei de Coronavirus: 1705 in total, cu cele inregistrate astazi. Cat despre vindecari, Olanda abia a inregistrat 2  in ultimele 24 de ore. 

Trecem acum si la Rusia, care si ea inregistreaza astazi, un numar de 21 de noi cazuri de Coronavirus confirmate, ajungand astfel si Rusia, la un total de 114 cazuri de Coronavirus.

In final, vorbim si de fratii nostri de peste Prut, din Republica Moldova, care au inregistrat si ei in ultimele 24 de ore 1 caz, alaturandu-se celor 29 pe care le avea, ajungand astfel la 30 de cazuri de Coronavirus confirmate.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu