Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 16 martie 2020

Coronavirus UPDATE: Italia, Germania, Spania, cu peste 1000 de noi cazuri confirmate. România mai adaugă 29 și Rusia 30.

Coronavirusul face prapad in continuare in Italia, Germania, Spania si Iran, unde si astazi au inregistrat fiecare tara peste 1000 de infestari cu acest virus.

Sa le luam pe rand! Asa cum vedem din tabelul de mai sus, 
Italia a inregistrat si astazi, pana la ora cand scriu aceasta postare, 21:27 de minute, un numar de 3233 de noi cazuri de Coronavirus si un numar urias de noi decese, adica 349. Bineinteles, daca privim si la partea buna a paharului pentru ziua de azi, tot in Italia, astazi, au fost inregistrate si un numar de 2749 de vindecari. 

In Spania, astazi au mai fost inregistrate un numar de 1440 de noi cazuri confirmate de Coronavirus si 41 de decese. Un numar marisor si aici, de decese, doar pe ziua de azi. Vindecari, in Spania, au fost 530, tot numai astazi. 

In Germania, s-au inregistrat si astazi 1428 de noi cazuri de Coronavirus, dar numai 2 cazuri de decese si putinele cazuri de vindecare, adica doar 65.

Franta inca nu a actualizat datele.

Marea Britanie a inregistrat doar 152 de noi cazuri astazi, dar a inregistrat si 20 de noi cazuri de decese si doar doua vindecari. 
 Trecem acum pe Romania, unde si astazi a mai inregistrat un numar de 29 de cazuri confirmate de Coronavirus, cel putin pana la aceasta ora cand scriu aceasta postare - si vad ca numarul de vindecari a ramas tot la 9. Prin stiri am inteles ca s-ar fi mai vindecat 2 persoane, dar vad ca aici, pe site-ul oficial despre Coronavirus, inca nu a fost actualizata si casuta cu vindecari. Ramane de vazut daca au fost vindecarile sau daca cumva au uitat sa actualizeze pe site-ul oficial.
Si acum, pentru prietenii nostri rusofili, care spuneau ca Rusia este scutita de Coronavirus, o informatie si despre evolutia Coronavirusului din Rusia: 
La momentul cand scriu aceasta postare, in Rusia, oficial, de pe site-ul oficial despre evolutia Coronavirusului, aflam ca Rusia a mai inregistrat si astazi 30 de noi cazuri de Coronavirus. Astfel, a ajuns si Rusia la numarul de 93 de cazuri confirmate, din care 8 s-au vindecat intre timp.

Cam atat pentru acum, despre evolutia Coronavirusului in Europa, in principalele state europene, unde Coronavirusul isi face de cap, dar nu numai acolo.

Mai multe informatii puteti gasi, accesand site-ul oficial al evolutiei Coronavirusului in lume, aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu