Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 23 martie 2020

Coronavirus INFO: Record de cazuri noi de COVID 19 in Romania: 143 numai astazi. Si 4 decese.

Foto: Știrile M. Captura de ecran de pe siteul oficial despre evolutia Coronavirusului in lume.

Incepem si in aceasta seara clasamentul cu evolutia Coronavirusului, tot de peste ocean, adica cu SUA, pentru a semnala o scadere aproape la jumatate din cazurile confirmate ieri, care au fost inregistrate astazi. Mai precis, in SUA au fost inregistrate astazi, bineinteles, tot pana la ora 14, ora Washingtonului, numai 8023 de noi cazuri confirmate de Coronavirus, in comparatie cu ieri, cand au inregistrat peste 15.500 de cazuri noi. Aproape dublu, deci. La capitolul decese, astazi, pana la aceasta ora, SUA a mai inregistrat 85 de decese.

Trecem acum in Europa noastra cea de toate zilele si consemnam pe primul loc tot Italia, dar intr-o scadere destul de buna a cazurilor noi confirmate, pana la 4789, in comparatie cu ieri, cand au inregistrat 5560 de noi cazuri. La capitolul decese, astazi au mai inregistrat 601 decese italienii. La capitolul vindecari, Italia a inregistrat astazi si 408 astfel de cazuri.

Pe locul doi in Europa, avem tot Spania, la fel ca si ieri, dar la peste 1000 de noi cazuri in plus fata de ieri, astazi inregistrand 4321 de noi cazuri, iar ieri 3107. La capitolul decese, Spania a mai inregistrat astazi 435 de cazuri, cu 60 mai multe decat ieri. Ieri inregistrand 375 de cazuri.Si pe langa decese, Spania a mai inregistrat astazi si 230 de vindecari.

Pe locul al treilea, se tine bine Germania, dar tot in crestere si ea in ce priveste numarul de noi cazuri confirmate de COVID 19, astazi inregistrand din nou peste 4000 de cazuri, ajungand pana la 4183. Foarte aproape de Spania de altfel. Practic, la o diferenta de 138 de cazuri sunt astazi (de cazuri nou confirmate). La capitolul decese, Germania creste simtitor, in comparatie cu zilele trecute - si mai ales fata de ieri si ajunge astazi la 24 de decese. Ieri inregistrand doar 9. Si ca tot am inclus si capitolul vindecari, astazi Germania a inregistrat si 156 de vindecari. 

Pe locul al patrulea avem Franta, cu un numar mai mult decat dublu de noi cazuri fata de ieri, ajungand sa inregistreze astazi 3838 de noi cazuri de COVID, in timp ce ieri inregistra doar 1559 de noi cazuri. La capitolul decese, Franta a mai inregistrat si astazi 186 de noi decese, cu vreo 74 de decese mai mult ca ieri. Iar la capitolul vindecari, astazi nu au fost inregistrate niciun astfel de caz (in ghilimele zis "caz", fiindca numai caz nu este). 

Pe locul al cincilea avem astazi Elvetia cu 1073 de noi cazuri de COVID si 20 de decese. Vindecari zero. 

Pe locul al saselea se afla Marea Britanie, cu 967 de noi cazuri de COVID si 54 de decese. La capitolul vindecari, Marea Britanie a inregistrat si 42 dintre acestea. 

Pe locul al saptelea avem Austria, intr-o crestere foarte serioasa si aici, in privinta noilor cazuri confirmate de Coronavirus, inregistrand astazi poate un record de noi cazuri in comparatie cu ce au inregistrat pana azi, ajungand la 724 de noi cazuri confirmate, cum spuneam, in comparatie cu ieri, de exemplu, cand au fost inregistrate doar 310 noi cazuri. La capitolul decese, au fost inregistrate 5 astazi, cu 3 mai putin decat ieri. 

Apoi, pe locul al optulea avem Olanda, cu 545 noi cazuri de COVID si 34 de noi decese. Apoi, avem Portugalia cu 460 de noi cazuri de COVID si 9 decese. Apoi, Belgia cu 342 de noi cazuri de COVID si 13 decese.

Trecem si pe la Polonia, care fuge tare de noi si care a ajuns sa inregistreze un total de 749 de cazuri de Coronavirus, dintre care numai astazi a inregistrat 115 noi cazuri de COVID si 1 deces.

Romania noastra draga, a inregistrat si ea astazi un record de noi cazuri. Astazi, dar incepand de ieri de la ora 13 pana azi la ora 13, ca asa se lucreaza la noi. Asadar, in perioada de timp mentionata, Romania a inregistrat recordul de 143 de noi cazuri de COVID, in comparatie cu cele 66 inregistrate pana ieri la 13. Tot in perioada mentionata, Romania a mai inregistrat si 4 decese, ajungand la un total de 7 decese pana acum. Si ca am uitat sa mentionez si numarul total de cazuri inregistrate de Romanica noastra pana la ora 13 de azi, iata, va spun acum: 576 de cazuri. Tot in Romanica noastra, am mai inregistrat astazi si 9 vindecari. 
Rusia a mai inregistrat si ea 71 de cazuri, dar cred ca rusii sunt si mai puturosi ca noi, fiindca acest numar era inca de la ora 10, de cand am dat Breaking News pe pagina de Facebook Știrile M, cand ziceam ca a trecut inaintea noastra cu vreo trei noi cazuri. Asadar, maine dimineata vom vedea ce au mai trecut sau ce au mai petrecut acestia si astazi. Daca nu or fi doar niste facaturi, cum se tot vorbeste prin presa, ca Rusia ascunde adevaratele cifre... Nu stim, ca nu avem de unde! 

Si trecem si la fratii nostri moldoveni, care au mai inregistrat si ei astazi 15 noi cazuri de Coronavirus, ajungand la totalul de 109 cazuri pana acum. Si tot astazi, au mai inregistrat si o vindecare fratii nostri. 
Si cu aceasta, incheiem si pe ziua de azi cu Coronavirusul COVID 19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu