Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

sâmbătă, 21 martie 2020

INFO Coronavirus: România mai adaugă 59 de cazuri noi. Italia ajunge azi la 6557 de noi cazuri de Coronavirus și 793 de decese.


Foto: Stirile M | Captura foto de pe site-ul oficial despre evolutia Coronavirusului in lume.

In Italia este dezastru! E din ce in ce mai grav. Numai astazi a mai adaugat 6557 de noi cazuri de Coronavirus. Elvetia, de exemplu, nu a reusit sa adune atatea cazuri de cand a pornit aceasta pandemie de Coronavirus, la cat a inregistrat Italia numai astazi! Tot astazi, Italia a mai inregistrat si un nou record al deceselor: 793. 

Pe locul al doilea este Spania, cu 3803 noi cazuri numai pe ziua de astazi si 285 de decese.

Pe locul al treilea trece Germania, care aproape ca a injumatatit cazurile noi confirmate pe ziua de azi, fata de ieri, cand inregistrase 4391 de cazuri. Astazi Germania a mai inregistrat doar 2236 noi cazuri de Coronavirus. In privinta deceselor, Germania isi mentine trendul, inregistrand si astazi tot 15 cazuri, la fel ca si ieri

Pe locul al patrulea pe ziua de azi se afla Franta, cu 1847 de noi cazuri confirmate si 112 noi decese.

Pe locul al cincilea astazi se afla Marea Britanie, cu 1035 noi cazuri si 56 de decese noi. Apoi Elvetia cu 874 de noi cazuri confirmate si 18 de decese. Iar dupa Elvetia urmeaza Olanda cu 637 noi cazuri si 30 de decese. Si Belgia cu 558 de noi cazuri confirmate si 30 de decese.

Pe cea de-a doua tabela astazi, am reusit sa prind trei tari despre care obisnuiesc sa vorbesc in fiecare seara, cand vorbesc despre Coronavirus: Polonia, Romania si Rusia. 

Polonia are acum 492 de cazuri in total. Iar pe ziua de astazi, a inregistrat chiar mai multe cazuri decat ieri, ajungand astazi la numarul de 67 de cazuri noi confirmate. 

Romania a inregistrat astazi 59 de noi cazuri de Coronavirus. Din cate imi amintesc, Romania nu a mai inregistrat un numar asa de mare pana acum. Acesta ar fi asadar, un record pentru noi. Si tot astazi, multumim Domnului, ca am mai inregistrat si 21 de cazuri vindecate, ceea ce este foarte bine. Si, sa multumim lui Dumnezeu, ca pana acum Romania nu a inregistrat NICIUN deces! Numarul total de cazuri inregistrat de noi pana acum, este 367.

Rusia se tine tare de noi si a mai inregistrat si astazi 53 noi cazuri de Coronavirus, dar si 4 cazuri vindecate. Astfel, Rusia are inregistrate in total 306 cazuri de Coronavirus.

Fratii nostri moldoveni, au mai inregistrat si ei astazi, inca 14 cazuri noi. Ajungand astfel, la 80 de cazuri.
Cam atat si pentru astazi despre Coronavirus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu