Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 15 martie 2020

Atenție la Fake News sau la propaganda mincinoasă! Cum prinzi propagandiștii pro-ruși cu mâța-n sac!

INFO
Foto: Știrile M. Captura de pe site-ul oficial al contaminarilor cu coronavirus.

Incepem cu imaginea de mai sus, care ne arata ca pana la ora 17, astazi, 15 Martie 2020, in Romania sunt inregistrate 131 de cazuri de Coronavirus de la declansarea acestuia si ca din acestea 131 s-au si vindecat. Ce ne mai ramane de informat, este ca spune in acest tabel, ca avem si o persoana in stare critica. Poate cineva ne va spune si cine este aceasta persoana. Daca au voie...

Apoi, trecem acum la combaterea unui Fake News; mai degraba la combaterea unei propagande mincinoase si pro-ruse. 
Vom vedea, asadar, pe o alta captura de ecran, dar tot de pe acelasi site, cum ca Rusia nu sta asa de bine cum o lauda pro-rusistii din tara de la noi, ci, ca iata, a intrat virusul si la ei!
Asadar, stimatilor, care va place sa mintiti, sa dezinformati, sa va laudati fara rost, considerand ca Rusia este mama noastra a tuturor si ca numai ea ne poate salva de aceasta molima care aproape ca a umplut pamantul, iata, informati-va si voi, macar acum, in al 12-lea ceas, ca are si Rusia 63 de cazuri de Coronavirus, dintre care 4 numai de azi. Iata deci, ca are si Rusia aproape jumatate din cate cazuri sunt inregistrate la noi! 

Ce ziceti? Va mai salveaza mamica Rusia acum??? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu