Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 19 iunie 2019

Boicotul presei față de politicienii care merg la antena3, se va răsfrânge asupra boicotanților din presă.

Foto: paginademedia.ro

Tot mai mulți jurnaliști și site-uri de informare, se hotărăsc să boicoteze politicienii care merg la Antena3. Un articol foarte bun, despre presa boicotantă, puteți citi aici. Este un articol real și corect.
Trăim însă, într-o lume paralelă, probabil inventată odată cu statul paralel, de către PSD și compania... Să boicotezi ceva sau pe cineva, a ajuns un sport național. 
Așadar, după ce Newsweek România și-a anunțat boicotul față de politicienii care merg la Antena3, s-a mai adăugat și Podul (podul.ro) și cel mai recent, s-a mai adăugat și un jurnalist român din SUA, pe nume George Mioc, care spune că și el se alătură demersului Newsweek și Podul. 
Newsweek România, a mai anunțat și că este posibil să închidă ziarul sau să treacă pe știri mondene, dacă politicienii vor tot continua să meargă la antena3 și nu vor mai avea despre ce scrie ei. 
Silviu Sergiu, jurnalist la Newsweek România, spunea mai zilele trecute pe facebook, că dacă politicienii PNL și USR-PLUS vor tot continua să meargă la antena3, ei vor fi nevoiți să închidă secțiunea de politic, fiindcă vor boicota pe politicieni și nu vor mai avea despre cine să scrie. Chiar încheia la un moment dat, o postare pe facebook, zicând: ”Să meargă la Gâdea, să-i promoveze el, atunci când vor mai avea nevoie, nu să vină la noi! Au vrut cu Gâdea, să meargă la Gâdea!”, mai spunea Silviu Sergiu. Și același lucru îl spuneau la unison, cam toată echipa de la Newsweek. 
”Mai bine scriem despre animale și plante, despre floricele și fructe de pădure, despre chiloți și sutiene, decât să mai promovăm politicieni care merg la periat la antena3”, mai spunea Silviu Sergiu. 
Dar acum, boicot-boicot, dar cetățeanul trebuie informat! Și dacă cititorului nu-i mai oferi informația de care are nevoie, boicotul de fapt se va răsfrânge asupra ziarului sau a site-ului și nu asupra politicianului. Și atunci, tot ziarul sau site-ul va avea de suferit, întrucât el depinde de cititori. Și dacă cititorii nu-și vor mai primi informația, se vor muta în altă parte, unde vor găsi informația.
Acest articol este parțial Fake News.
#FakeNews #puținumor #1/2RoșieToday

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu