Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 16 iunie 2019

Rareș Bogdan: Klaus Iohannis, prin tăcerea-i lungă și dulce, îl va face praf pe Cioloș, dacă va candida la prezidențiale.

Rareș Bogdan și Klaus Iohannis. Sursă foto: g4media.ro

Într-o intervenție la România Tv, Rareș Bogdan și-a exprimat neplăcerea și nemulțumirea față de USR-PLUS, fiindcă au un contracandidat la prezidențiale, care îl vor pune în dificultate pe marele Iohannis.
Rareș Bogdan a spus: "Este inacceptabil ca un partid abia înființat (referindu-se la PLUS-ul lui Cioloș din alianța USR-PLUS), să vină așa peste noapte și să ne ia și fotoliul de președinte!"
Rareș Bogdan a mai spus: "Oricum, nu ne facem noi prea mari griji cu acest partiduleț alunecos, care, înțeleg că îl va avea pe Cioloș candidat la prezidențiale; că Iohannis îl va zdrobi pur și simplu! Știți proverbul acela: " Tăcerea-i ca mierea!" Și președintele nostru este AS în aceasta! Este cel mai bun președinte pe care l-a avut România din 2014 încoace și încă va mai fi mulți ani de aici încolo! Noi îl susținem cu toată puterea noastră și vă garantăm că va fi la fel de tăcut în continuare, fiindcă dumnealui este președintele care analizează de fiecare dată, fiecare situație ce se ivește, cu foarte mare atenție și cu multă îngrijorare. Credeți că e ușor să fii președinte? Trebuie să urmărești cu mare atenție, tot ce se întâmplă în țară. Nu e ușor! De aceea vă spun, că domnul Iohannis este cel mai bun și îl va zdrobi pe Cioloș la alegerile din toamnă! Nu există în România un om și contracandidat domnului Iohannis la președinție, mai liniștit și mai tăcut ca dumnealui! Noi de un astfel de președinte avem nevoie! Și veți vedea, că și poporul își dorește la fel", a mai precizat Rareș Bogdan.

#umor #fakenews #rosiatoday

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu