Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 17 iunie 2019

BEC, răspuns pentru CCR: "S-a produs acea discrepanță la voturile pe întrebările de la referendum, din cauza cabinelor de vot"

Sursa foto: secundatv.ro

Decizia Biroului Electoral Central, vine în urma unei sesizări a președintelui Curții Constituționale Române, domnul Valer Dorneanu.
Președintele CCR, ceruse anterior, să afle de la BEC, de ce sunt discrepanțe între voturile de la referendumul inițiat de președintele Iohannis pe justiție, la cele două întrebări puse de Iohannis. 
BEC a transmis CCR-ului, că o eroare majoră, a făcut această discrepanță între voturile de la prima întrebare, în comparație cu voturile la a doua întrebare. 
Iată ce a transmis BEC către CCR: 
”O eroare majoră a votanților, care au votat la prima întrebare cu ”DA” și la cea de-a doua cu ”NU” s-a produs în cabina de vot. Omul a fost indus în eroare de pereții cabinei de vot, fiindcă nu erau acoperiți cu coală albă pe dinăuntru și nici măcar nu erau văruiți cu vopsea lavabilă Savana sau Spor”. 
Mulți dintre președinții secțiilor de votare au reclamat acest inconvenient, care s-a dovedit a fi fatal pentru răspunsul la întrebarea a doua de la referendum. Președinții secțiilor de votare, spun că au făcut cerere ca pereții cabinelor de vot, să fie măcar acoperiți pe dinăuntru, cu tablouri de pus pe pereți prin bucătărie, din-acelea cu pătrățele și cu modele tradiționale, dar primăriile au spus că nu mai au de unde așa ceva acum, când lumea a evoluat și cumpără numai tablouri cu flori și pisoi".

Atenție! Aceasta nu este o știre reală! 
Nicio știre de pe acest blog nu este reală! 

#umor #fakenews #rosiatoday

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu