Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

marți, 18 iunie 2019

Adina Florea, mai-mare la SS. Oare ce-a calificat-o??? Acuzațiile Fake aduse Laurei Codruța Kovesi? | Opinia unui nebun

Foto: stiripesurse.ro

Adina Florea, mai-mai, să ia examenul de șefie la SS, cu punctajul maxim, de 10. Doar câteva unități a despărțit-o de punctajul 10.
"Adina Florea a obţinut cel mai mare punctaj (9,86) la concursul organizat de CSM  pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ). Pe locul 2 s-a clasat procurorul Sorin Eugen Iasinovschi, , cu 8,85. Procurorul Bogdan Pîrlog a obţinut doar 3,25 de puncte" (text preluat din știrea oferită de știripesurse.ro. Vezi articolul aici!). 

Acum, se pune o întrebare: 
Ce întrebări au pus cei de la CSM, de a luat Adina Florea acest punctaj, de 9,86? 
Adică, să ia Bogdan Pîrlog, procurorul care anchetează dosarul ”10 August” un punctaj de puțin peste 3, iar Adina Florea punctajul de aproape 10, este ceva fabulos de interesant! 
Deci, să ne întoarcem la miezul problemei: Dacă Adina Florea a fost atât de deșteaptă, că a făcut aproape punctajul maxim, pentru că în cariera ei la SS a produs sau a anchetat niște dosare, precum cel al Laurei Codruța Kovesi, care a fost spulberat în instanță, acuzând-o pe TOCMAI Adina Florea de acuzații FAKE aduse Codruței, atunci ce fel de întrebări i-au pus cei din CSM??? 
Despre cum se gătește spanacul? Sau cum poate fi făcută o salată beof? Căci în ale justiției, s-a dovedit o altfel de salată... 
Iar pe domnul Bogdan Pârlog, cel care a spus că dacă va ajunge șef la SS, el va desființa SS-ul, CSM-ul l-a căzut cu un punctaj de ultimul repetent: 3,25. 
Ești nebun??? 3,25? Chiar așa de prost să fie Bogdan Pîrlog??? Și așa de deșteaptă să fie Adina Florea??? 
Helllllou, CSM, n-ați auzit cum a fost făcută praf în instanță, doamna Adina Florea, pe dosarul Laurei Codruța Kovesi??? Această doamnă a luat la voi aproape punctajul maxim??? 
Breee, vă mai mirați de ce înjură lumea justiția??? Păi nu voi o faceți de tot rahatul??? O face lumea, care vede și ea, că doar nu e chioară, când acuză prostiile din justiție??? Voi, CSM-ul, vreți ca această doamnă, Adina Florea, care a venit cu acuzații FAKE la adresa Codruței Kovesi, să ancheteze magistrații care comit abuzuri??? Adică, vreți ca acei ce pătează justiția să fie anchetați de alți procurori care fac același lucru, inventând acuzații false??? 
Cu asta CSM-ule, te-ai făcut de toată varza! Ce vă pasă vouă??? Să meargă SS-ul în continuare! Oare dacă Comisia Europeană o să vă dea în judecată la CJUE, pe unde o să vă scoateți cămașa, stimați CSM-iști? 
Băi, dar chiar de 3,25 a răspuns domnul Pîrlog? Iar doamna Adina Florea, chiar de 9,86 a răspuns? Sigur nu a fost de 9,85??? Știu, îmi veți trimite un comunicat de presă, în care îmi veți spune: ”Punctajul corect pe care l-a luat doamna Adina Florea, este următorul: 9,85923477869885652231458797865421”. Dar ca să fie mai pe scurt, să nu mai înșiruiți ditamai cârnățoiul de cifre, ați zis 9,86 și gata! 
Totuși, domnul Bogdan Pîrlog, nu e un neica-nimeni; e un ditamai procurorul militar!!! Și procurorul militar anchetează dosare grele. Iar la CSM, un procuror militar, valorează 3,25. Pe când unul civil, dar nu oricare procuror civil, ci ditamai doamna Adina Florea, valorează 9,86! Bravo! Așa se împarte dreptatea! Pe competențe!

#diezlahaștag #fărăumor #fărăfakenews #0piniaunuinebun
#asetratacuzeamădelămâie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu