Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 10 octombrie 2019

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, a trecut. Opoziția a reușit de data aceasta, să dea guvernul jos.

ȘTIRE

Moțiunea opoziției împotriva guvernului Dăncilă, nu a mai dat greș și de data aceasta, fiind înregistrate 238 de voturi pentru și 4 împotrivă. La vot au participat 242 de parlamentari. Parlamentarii PSD nu au votat, cu excepția a vreo 3-4, care au votat.

Cu toată zbaterea pesedeului de a păstra guvernul Dăncilă, nu au mai reușit și de data aceasta. Problema însă de acum, va fi crearea unui nou guvern, fiindcă nu știm încă sigur, dacă nu cumva va veni tot PSD la guvernare, așa cum am spus și într-o postare anterioară. Ciolanul, așadar, după cum am spus și seara trecută, rămânând, posibil, tot la PSD, intrând astfel la ros iarăși și foștii pesediști, vopsiți între timp în Pro România, - și, alături de ei, și cei mai recent ieșiți de la ciolan, doar cu numele numiți, ALDE. 

Am spus încă de aseară, că dacă ar trece moțiunea, sunt șanse ca PNL-ul cu USR-ul și cu PMP-ul, tot să nu ajungă la guvernare, fiindcă Ponta anunțase că se va alia cu PSD-ul; și împreună cu mai noii lor aliați din ALDE, sa facă o nouă majoritate de guvernare, schimbând doar prim-ministrul, câțiva miniștri și adunându-se toți cei care au câștigat alegerile în 2016.

Dar, rămâne totuși să vedem ce se va întâmpla cu adevărat, în zilele următoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu